| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Plaier Profil |
#1 · Zasláno: 15. 1. 2005, 11:01:09
Chci se zeptat jaký máte názor na stránku řešenou pomocí obrázku viz http://www.cze.borec.cz . Jak tomu předcházet a pak jakým způsobem vytvořit stránku co nejvíce bez pomocí obrázků ...
|
||
| Leo Profil |
#2 · Zasláno: 15. 1. 2005, 11:42:42
Nejak ti vubec nerorumim, resit co a predchazet cemu? :-) Tobe vadi obrazky? Leo
|
||
| Plaier Profil |
#3 · Zasláno: 15. 1. 2005, 12:59:20
No dostal jsem jednou kritiku k tomuto webu od člověka, který tomu docela rozumí. Obrázky mi nevadí, jde jen o to že se to velmi dlouho načítá. A v hodně případech obrázky nejsou dobrým řešením. Obrázky hlášejí často chyby ... A nemyslím si že obrázky jsou zrovna dobrým validním způsobem jak dělat stránky. Cituji onoho kritika "řešit stránku jedním obřím obrázkem
asi moc košer není...". Tím bych se tím i chtěl zeptat proč ne a jestli vůbec je lepší dělat stránku pomocí obrázků. Nebo spíše se pokoušet stránku dělat podle tabulek a sem tam hodit nějaký obrázek .... |
||
| Leo Profil |
#4 · Zasláno: 15. 1. 2005, 13:11:48
Ja tam zadny JEDEN obrazek nevidim, velikost obrazku ani kod jsem nezkoumal. Tabulky versus obrazky nechapu to jsou snad UPLNE jiny veci ne? Leo
|
||
| Plaier Profil |
#5 · Zasláno: 15. 1. 2005, 13:58:57
Není to jeden obrázek, ale bylo to z něj udělané .. Je to jeden velký roztříhaný obrázek ... Ok ok no Faul :)
|
||
| Yuhů Profil |
#6 · Zasláno: 15. 1. 2005, 18:01:20
> Tím bych se tím i chtěl zeptat proč ne a jestli vůbec je lepší dělat stránku pomocí obrázků.
Teda ne, že bych ten dotaz chápal. Jasně že je lepší dělat stránky bez obrázků. |
||
|
Časová prodleva: 21 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0