Autor Zpráva
sailgohooo
Profil
zdravim
otazocka: mozem mat stranky na jednom serveri a vyuzivat databazu druheho serveru?
thx za odp.
Sacred
Profil *
jo muzes
Školník
Profil
Ne vždy, jen pokud je k databázím povolený vzdálený přístup (tzn. z jiného serveru). Zeptal bych se na podpoře konkrétního webhostingu..
roberta
Profil
u väčších webov sa to tak aj väčšinou robí, že web server beží na inom "železe" ako databázový server
Školník
Profil
Dobře, ale je to stále u jednoho poskytovatele. Pochopil jsem to spíš tak, jako že využívám dva hostingy, u společnosti A budu mít webový stránky a z nich budu volat databáze, co jsou na hostingu společnosti B. To vždy nejde...
Jestli je webserver na počítači 1 a databázový server na počítači 4 u jednoho webhostingu, po tom mi může být šumák..
Snad jsem to pochopil správně, jinak se omlouvám za dezinformaci.
roberta
Profil
Školník
máš pravdu, ale otázka bola, či može mať stránky na jednom serveri a využívať databázu druhého serveru... a to je technicky možné
Školník
Profil
Když budeme slovíčkařit, tak proč ne. Jen jsem si myslel, že ho zajímá spíš jestli to tak opravdu funguje. Na to existuje odpověď - ne vždy.
roberta
Profil
no možno ho to zaujíma, možno nie... nechajme to na neho, nech sa opýta podrobnejšie :)
Anonymní
Profil *
lol, to sa mi paci :) , takze pytam sa podrobnejsie:
mam stranky u php5.sk serveru ale blbne mi tam diakritika na mysql, takze som si vytvoril databazu na wz.cz, no vyhazduje mi to error.. este poskusam...
dik za odpovede ;)
sailgohooo
Profil
aha... uz som na to dosiel ...

Jak se připojit k SQL z jiného serveru?

Bohužel jsme došli časem k tomu, že naše
nezištnost musí mít své hranice a toto zakázat.
Lze se připojit jen a pouze ze serveru webzdarma.cz
nebo webového rozhraní.



( http://www.webzdarma.cz/pp.html?2#7 )


skoda ... :(
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.