Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Nevíte někdo náhodou jak něco předvipsat ve formuláři do pole.
Příklad - otázka je Oblíbená www stránka a v poli by bylo http://
Doufám, že je to pochopitelný.
Mistr
Profil
Dáš ti do hodnoty VALUE
BaTeCzKo
Profil
<form action="zpracovani.php" method="post">
<b>Jaká je vaše oblíbená www stránka?</b>&nbsp;<input type="text" name="oblibenewww" size="40" value="http://">
</form>
Mistr
Profil
Pak to bude vypadat například takto:
<form>

Oblíbená www stránka: <input type=text size=16 name="web" value="http://">
<input type=submit value=odeslat>
</form>

Osobně bych ale pro Tebe měl jiný návrh - vyhodit to http:// z políčka formuláře a napsat to před to. Výše napsaný kód by po mé úpravě vypadal následujícím způsobem:
<form>

Oblíbená www stránka: http://<input type=text size=16 name="web">
<input type=submit value=odeslat>
</form>
Anonymní
Profil *
díky, před to to psát nechci, moc se mi to tam nelíbí a když by to tam někdo napsal i do toho pole, tak už by to script nepobral.
Mistr
Profil
Anonymní
když by to tam někdo napsal i do toho pole, tak už by to script nepobral.
Pobral, stačilo by jen vhodně poupravit podmínky. Ovšem dělej to samozřejmě tak, jak sám uznáš za nejlepší.
Anonymní
Profil *
Jetšě bych měl jeden dotaz, jak omezit počet znaků? V poli na ICQ bych to potřeboval omezit na 9znaků, aby bylo nemožný vepsat mezi pomlčky.
Anonymní
Profil *
tak jsem vykrad nějaký stránky a našel jsem hodnotu maxlength je to ono?
Mistr
Profil
Anonymní
našel jsem hodnotu maxlength je to ono
Jo, může být. Zkus se mrknout na stránku http://www.jakpsatweb.cz/html/formulare.html#input - jsou tam pro Tebe, myslím, velmi zajímavé údaje.
Anonymní
Profil *
dík pročtu si to, sice už s tim nic víc dělat nechci ale naučit se něco nevýho neni na zvávadu...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.