Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
anonym Profil * |
#1 · Zasláno: 2. 4. 2006, 17:40:04
Mám formulář a potřebuji aby se zkontrolovat jestli jsou vyplněná pole. např: login
a jestli jsou stejná hesla. Heslo a Heslo2. děkuji za odpovědi - ale ani nevím kam to mám dát do kódu - prosím podroběji.... |
||
djlj Profil |
#2 · Zasláno: 2. 4. 2006, 18:12:09
anonym
Chceš to v JS, nebo PHP? |
||
anonym Profil * |
#3 · Zasláno: 2. 4. 2006, 18:19:13
to je jedno- podle toho co je lepší
|
||
anonym Profil * |
#4 · Zasláno: 2. 4. 2006, 19:18:21
poradí mi někdo?????[b][/b][i][/i]
|
||
anonym Profil * |
#5 · Zasláno: 2. 4. 2006, 19:19:23
je tu někdo??? nebo to nikdo neuí?? |
||
djlj Profil |
#6 · Zasláno: 2. 4. 2006, 19:22:37 · Upravil/a: djlj
anonym
Oboje má své klady i zápory... Tady to máš v JS - http://www.jakpsatweb.cz/javascript/formular-zruseni.html#kontrola |
||
anonym Profil * |
#7 · Zasláno: 2. 4. 2006, 19:31:04
z toho jsem to moc nepochopil..
|
||
anonym Profil * |
#8 · Zasláno: 2. 4. 2006, 19:34:03
prosim napište mi kód aby když bude pole login prázné tak abych nemohl dál...
|
||
Anonymní Profil * |
#9 · Zasláno: 2. 4. 2006, 20:24:10
nevim prč to chcš používat, když nechápeš základ....
|
||
anonym Profil * |
#10 · Zasláno: 2. 4. 2006, 20:31:26
sem to udělal takhle:
<SCRIPT Language="JavaScript"> <!-- function Kontrola () { if (document.formular.login.value == "") { document.formular.login.focus(); alert ("Nezadali jste login"); return false; } } // --> </SCRIPT> ale stejně mi to nefunguje ...poradíte mi?? |
||
Tomik Profil |
#11 · Zasláno: 2. 4. 2006, 20:38:23
Jaké má ID ten formulář?
|
||
Tomik Profil |
#12 · Zasláno: 2. 4. 2006, 20:42:36
anonym
je tu někdo??? nebo to nikdo neuí?? Tady nejsme na chatu, nemůžeš čekat okamžitou odpověď. Jinak nahoře to políčko jak je u něho "Hledat", slouží k hledání, a opravdu někdy funguje, když zadám do toho políčka "kontrola formuláře", tak mi to najde např. toto téma (http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=8&topic=1 7776), kde ten problém je vyřešen. |
||
anonym Profil * |
#13 · Zasláno: 2. 4. 2006, 20:44:33
nemám ho na webu ale můžu poslat zdroják
|
||
anonym Profil * |
#14 · Zasláno: 2. 4. 2006, 20:45:52
<HTML>
<HEAD> <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html;charset="> <META NAME="Generator" CONTENT="Golden HTML Editor 4.8.3"> <TITLE>Bez titulku</TITLE> </HEAD> <BODY BGCOLOR="Black" TEXT="Red" LINK="Yellow" ALINK="Blue" VLINK="Lime"> <form method="POST" action="http://www.mailform.cz/form.asp"> <input type="hidden" name="mailform_userid" value="40339"> <B><FONT FACE="Comic Sans MS" SIZE="4" COLOR="#EEBB22"> Přezdívka (login): <BR> <input type=text size=16 name="login"> *<B><FONT SIZE="2" COLOR="#FEFBDA">Bude sloužit jako vaše přihlašovací jméno.</FONT></B> <BR> Heslo : <BR> <INPUT TYPE="PASSWORD" NAME="heslo" SIZE="16"> * <BR> Heslo : <BR> <INPUT TYPE="PASSWORD" NAME="heslo2" SIZE="16"> * <B><FONT SIZE="2" COLOR="#FEFBDA">Pro kontrolu.</FONT></B> <BR> E-mail : <BR> <INPUT TYPE="text" VALUE="@" NAME="e-mail" SIZE="16"> * <B><FONT SIZE="2" COLOR="#FEFBDA">Na tento e-mail vám bude zasláno potvrzení (nejpozdějš do týdne).</FONT></B> <BR> Jméno : <BR> <input type=text size=16 name="jmeno"> * <B><FONT SIZE="2" COLOR="#FEFBDA">Vaše skutečné křestní jméno.</FONT></B> <BR> Příjmení : <BR> <input type=text size=16 name="prijmeni"> * <B><FONT SIZE="2" COLOR="#FEFBDA">Vaše skutečné příjmení.</FONT></B> <BR> Pohlaví : <BR> <input type=text size=16 name="pohlavi"> * <B><FONT SIZE="2" COLOR="#FEFBDA">Muž nebo žena?</FONT></B> <BR> Něco o vás : <BR> <textarea name="info" maxlenght="2500" rows="5" cols="40"></textarea> * <B><FONT SIZE="2" COLOR="#FEFBDA">Cokoli vás napadne čím víc tím líp.</FONT></B> <BR> Co si myslíte o škole? : <BR> <textarea name="oskole" maxlenght="2500" rows="5" cols="40"></textarea> * <B><FONT SIZE="2" COLOR="#FEFBDA">Cokoli vás napadne čím víc tím líp.</FONT></B> <BR> Oblíbený předmět: <BR> <input type=text size=16 name="+predmet"> * <B><FONT SIZE="2" COLOR="#FEFBDA">např.:Matematika</FONT></B> <BR> Neoblíbený předmět:<BR> <input type=text size=16 name="-predmet"> * <B><FONT SIZE="2" COLOR="#FEFBDA">např.:Výtvarka</FONT></B> <BR> Oblíbený profesor: <BR> <input type=text size=16 name="+profesor"> * <B><FONT SIZE="2" COLOR="#FEFBDA">např.:Buriška</FONT></B> <BR> Neoblíbený profesor:<BR> <input type=text size=16 name="-profesor"> * <B><FONT SIZE="2" COLOR="#FEFBDA">např.:Dobisová</FONT></B> <BR> Datum narozeni: <BR> <input type=text size=16 name="datum narozeni"> <BR> Ulice: <BR> <input type=text size=16 name="ulice"> <BR> PSČ: <BR> <input type=text size=16 name="psc"> <BR> Město: <BR> <input type=text size=16 name="mesto"> <BR> Stát: <BR> <input type=text size=16 name="stat" Value="ČR"> <BR> Telefon: <BR> <input type=text size=16 name="pevna"> <B><FONT SIZE="2" COLOR="#FEFBDA">(pevná)</FONT></B> <BR> Mobil: <BR> <INPUT TYPE="TEXT" VALUE="+420" NAME="mobil" SIZE="16"> <BR> icq: <BR> <input type=text size=16 name="icq"> <BR> Skype: <BR> <input type=text size=16 name="skype"> <B><FONT SIZE="2" COLOR="#FEFBDA">vaše skypename</FONT></B> <BR> WWW: <BR> <INPUT TYPE="text" VALUE="www." NAME="www" SIZE="16"> <B><FONT SIZE="2" COLOR="#FEFBDA">vaše webové stránky</FONT></B> <BR> Zaměstnání: <BR> <input type=text size=16 name="zamestnani"> <B><FONT SIZE="2" COLOR="#FEFBDA">vaše zaměstnání</FONT></B> <BR> Fotka: <BR> <INPUT TYPE="FILE" NAME="fotka" SIZE="16"> <B><FONT SIZE="2" COLOR="#FEFBDA">vaše fotka - měla by tam být</FONT></B> <SCRIPT Language="JavaScript"> <!-- function Kontrola () { if (document.formular.login.value == "") { document.formular.login.focus(); alert ("Nezadali jste login"); return false; } } // --> </SCRIPT> </FONT></B><BR><BR> <input type=submit value=odeslat> </form> </BODY> </HTML> |
||
matragorn Profil |
#15 · Zasláno: 2. 4. 2006, 21:59:44
Tak poradíte mi co je na tom špatně??
|
||
djlj Profil |
#16 · Zasláno: 2. 4. 2006, 22:01:32
Zkus to upravit takto:
<form method="POST" action="http://www.mailform.cz/form.asp" name="formular"> |
||
matragorn Profil |
#17 · Zasláno: 2. 4. 2006, 22:22:56 · Upravil/a: matragorn
furt to nefunguje kliknu odeslat a odešle se to i kdyř nezadám login..
|
||
matragorn Profil |
#18 · Zasláno: 2. 4. 2006, 22:23:28
teda login
|
||
djlj Profil |
#19 · Zasláno: 2. 4. 2006, 22:31:56
Ajo...
<form method="POST" action="http://www.mailform.cz/form.asp" name="formular" onsubmit="return Kontrola()"> Tak takhle snad... |
||
matragorn Profil |
#20 · Zasláno: 3. 4. 2006, 07:31:57
Děkuji mockrát už to fakčí díky moc.
|
||
Tomik Profil |
#21 · Zasláno: 3. 4. 2006, 09:04:05
matragorn
Tohle je takové střílení naslepo, podívej se po něčem pořádném na učení a nauč se JS, takhle to IMHO nemá příliš cenu. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0