Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Celebi Profil |
#1 · Zasláno: 19. 1. 2005, 13:46:48
Mám vytvořenou na webzdarma docela velkou sql datbázi, kterou bych potřeboval zkopírovat do jiného sql přihlášení. Kdybch to všechno opisoval ručně trvalo by to nevímkolik hodin. A tak bych potřeboval vědět jestli neexistuje nějaký rychlejší způsob jak to přesunout.
|
||
Hugo Profil |
#2 · Zasláno: 19. 1. 2005, 13:49:50
Pomoci phpMyAdmin, polozka Export. Vyexportuj to jako SQL a pak to muzes primo nahrat do nove databaze.
|
||
Celebi Profil |
#3 · Zasláno: 19. 1. 2005, 14:01:06
Díky. Jenom ještě bych se chtěl ujistit, že budu postupovat správně: Vypsalo mi to nějaký kód:
-- phpMyAdmin SQL Dump -- version 2.6.0-pl3 -- http://www.phpmyadmin.net -- -- Počítač: mysql.wz.cz -- Vygenerováno: Středa 19. ledna 2005, 13:56 -- Verze MySQL: 4.0.20 -- Verze PHP: 4.3.9 -- -- Databáze: `celebi` -- -- -------------------------------------------------------- -- -- Struktura tabulky `teams` -- CREATE TABLE `teams` ( `id` int(11) NOT NULL auto_increment, `nazev` varchar(64) NOT NULL default '', `body` int(10) unsigned NOT NULL default '0', PRIMARY KEY (`id`) ) TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=1 ; -- -- Vypisuji data pro tabulku `teams` -- A já bych se chtěl ujistit, že z něho mám do té nové databáze nakopírovat pouze: CREATE TABLE `teams` ( `id` int(11) NOT NULL auto_increment, `nazev` varchar(64) NOT NULL default '', `body` int(10) unsigned NOT NULL default '0', PRIMARY KEY (`id`) ) TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=1 ; |
||
Hugo Profil |
#4 · Zasláno: 19. 1. 2005, 14:06:39
Jo, to staci. Ale mel sis to nechat ulozit do souboru (checkbox dole) a potom to nakopirovat pomoci souboru (SQL dotazy jdou vkladat i jako soubor).
|
||
Celebi Profil |
#5 · Zasláno: 19. 1. 2005, 14:08:14
Tak už jsem to vyzkoušel, takže mi odpovídat nemusíte.
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0