Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
petik Profil * |
#1 · Zasláno: 14. 4. 2006, 19:16:52
Prosím Vás já to vůbec nechápu. Mám obrázek na pozadí a celý můj web je v jendné složce (html, složky apod.).
Ve složce obrazky mám to pozadí, které chci aby se zobrazilo. Jenže se mě nechce vykreslit: css: #pozadi { background: url('obrazky/stin.gif'); } A je zajímavé a to jsem viděl na nějaké stránce s tečkami a najednou mě to funguje, jenže nevím proč. Je to vůbec správně? css: #pozadi { background: url('./../obrazky/stin.gif'); } Díky naléhavé |
||
INSiGHT Profil |
#2 · Zasláno: 14. 4. 2006, 19:23:13
http://www.jakpsatweb.cz/html/url.html - tady je to popsané.
|
||
Radek Hrabůvka Profil |
#3 · Zasláno: 15. 4. 2006, 09:14:57
Cesta k souboru pozadí se odvozuje od umístění css souboru. Z popisu "problému" vidím, že máš CSS v jiné složce, než "obrazky".
|
||
petik Profil * |
#4 · Zasláno: 15. 4. 2006, 09:55:30
Ano css je v jedné složce a obrázky jsou v další složce, ale s timi tečky to funguje a je to tedy správný zápis, který bude poslouchat?
|
||
kecy Profil * |
#5 · Zasláno: 15. 4. 2006, 11:56:13
to /obrazky/stin.gif znamena slozku obrazky, ktera je vnorena v ty slozce, kde je css. to ../ znamena o slozku nahoru ( ./ tam bejt nemusi)
|
||
petik Profil * |
#6 · Zasláno: 15. 4. 2006, 12:27:36
Takže takto je to správně:
css: background: url('../images/header.jpg'); Bezva funguje, ale stejně je to pro mě nějaké nepochopitelné. Četl jsem o tom a ještě tady. Stále mi to není moc jasné..., díky moc. |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0