Autor Zpráva
Honzik
Profil *
Dobrý den,

udělám horizontální vysouvací menu ( drop-down menu ) které mi všude bez problémuů funguje. jakmile ho ale zakomponuju do stránky, začne v IE celé zlobit, nesetkal se s tím už někdo? Nevíte co s tím?

děkuju moc...
kecy
Profil *
nechybi ti tam nahranej hover.htc, to se u tehle menu pouziva...
Honzik
Profil *
ne v tom není problém... udělal jsem to jak s JS ( hover ) tak komplet v CSS obojí samo o sobě funguje, ale jakmile to prostě zakompunuju do stránek, tak to začne zlobit :(
FantomX1
Profil
kamo, tak k tomu treba blizsi popis by som povedal, hod sem link a povedz co vlastne nefunguje, nezobrazuje sa alebo zobrazuje vysunute, alebo sa vobec nevysuva?
Honzik
Profil *
Odkaz je tady. Už si opravdu nevím rady, mořím se s tím několik dní :(
anonym104__
Profil *
mas na mysli to problikavani? rekl bych ze je tam chyba v rozmerech a mas tam nekde mezeru...
Honzik
Profil *
Ano to přesně myslím, také to spožděné vysouvání
FantomX1
Profil
Neviem, ale je to tam strasne zlozito napisane, vyzera to skor ako cely operacny system nez vysuvacie menu, ja som si nedavno spravil svoje, tak ho mozes vyskusat, bude ho asi potrebne nastylovat, no funguje v IE, FF, O, ale ma aj vyhody, nie je obmedzene do hlboky vnorenia submenu. Je tam aj spomalovaci efekt, menu sa neskryje ihned ako z neho zides, proste si to vyskusaj, mozno ti to pomoze.
http://www.xatchat.sk/Xmenu.htm
Honzik
Profil *
No udělal jsem úplně jiné menu, kompletně v css bez hover.htc a chyba je úplně ta samá...

Dal jsem menu samo o sobě a vše se zobrazuje jak má - tady

Když ho ale vložím do stránek, tak začne zlobit - tady

Takže si myslím, že ta chyba by neměla být v tom menu, ale někde jinde...
anonym104__
Profil *
take jsem mel prblem s menu a pekne velkej... doted mi v FF nefunguje www.majlont.cz a tak stouram a obvolavam kamarady, ale to menu od FantomaX1 se mi celkem zamlouva, mozna to zkusim udelat timto zpusobem
Honzik
Profil *
Já už jsem to menu udělal 3 různýma způsobama a po každý se chová stejně... Všechny menu mi fungovaly dokud jsem je nevložil do stránek, takže musí být asi něco špatně ve stránkách...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0