Autor Zpráva
TCman
Profil *
Mám problém a to s pozicováním! Nevím, jaký by bylo nejlepší, aby to pochopil IE a Mozila! Jaký by jste mi doporučovali?? Dík za odpovědi
PerToon
Profil
Záleží na tom co pozicuješ konkrétně. Rozdíl mezi pozicováními pro prohlížeče se týká jenom různých počítání rozměrů, ale to nemá s typem pozicování nic společnýho. Takže opravdu záleží na tom co chceš konkrétně.
habendorf
Profil
Nejlepší pozicování je žádné pozicování.
Peca
Profil
Co všechno se počítá jako pozicování? I margin, padding,... nebo jenom position absolute a relative?
Michal Škrabálek
Profil
Peca
patrně "rozmístění na stránce".

TCman
Tyhle všeobecné otázky nemají smysl. Různá pozicování jsou pro různé situace. Na některém webu je absolutní zcela nevhodné, na jiném nejlepší možná cesta. Záleží na množství informací a hlavně jejich rozvržení na stránce (kolik sloupců, jaké, bude patička a hlavička? apod.).
TCman
Profil *
bylo by to nad obrázky jako Hypertextový odkaz! Protože v IE má posunutý pozicování oproti Mozile! Dík
Michal Škrabálek
Profil
TCman
pokud jde o formu několika obrázků vedle sebe s popiskem nad každým z nich, nejjednodušší bude každý text s obrázekm oddělený odřádkováním obalit do divu a každému ze všech divů nastavit float:left, všechny divy pak budou vedle sebe.
havs
Profil
s tímhle problém nemívám, když se obojí dá do divu, nebo td a nastylují se všechny defaulty prohlížečů (margin, padding, text-align, ...)
Sasik13
Profil
Chtel bych upozornit na problem s tabulkovym pozicovanim v prave pridane diskusi problemy v zacatcich.
Walter
Profil *
TCman tak jak rika Michal Škrabálek je to ok, snad jen ze nadrazenemu divu-obalovemu divu ve kterem jsou vsechny zase obalove divy obrazku musis dat na spod clearing aby se natahl.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.