Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ncknme Profil |
#1 · Zasláno: 11. 5. 2006, 13:53:20
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak udělat stránku pomocí tabulky, kde je levé menu. Ve FRAMEch je to jednoduché. Odkazuji se na soubor a určím, ve kterém rámci se má zobrazit.
Kde budou v tabulce umístěny další soubory (stránky) a jak se na ně budu odkazovat? Zajímá mě, jak mám podle návodu na tady tom webu dát všechno do jednoho souboru. Děkuji za info. |
||
xkomczax Profil |
#2 · Zasláno: 11. 5. 2006, 14:01:00
myslím, žes blbě pochopil tabulky. desing pomocí tabulek se dělá pouze kvůli grafickému efektu, nelze však, abys měl někde externí menu a to pomocí tabulky jenom vkládal do stránky. dá se to dělat ale různě, podívej se na http://www.jakpsatweb.cz/include.html
|
||
ncknme Profil |
#3 · Zasláno: 12. 5. 2006, 08:18:38
No to taky nechci....chci udělat design pomocí tabulky, abych měl v levo menu a v pravé části se mi zobrazovali různé informace po kliknutí na odkaz v menu.......
|
||
Finkregh Profil * |
#4 · Zasláno: 14. 5. 2006, 08:02:31
Ahoj mám takový zajmavý problém který se mi nikdy nestal. Dělám desing pomocí tabulek. V buňce pro hlavní text se mi vůbec nezalamují řádky ale prostě se celá buňka natáhne do šířky. Rozměr celé tabulky je zadán na 100%. Velikosti buňky rovněž (lev menu na 12% hl. text na 88%). Už opravdu nevím co s tím. Předem díky za odpověd
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0