Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
lol Profil * |
caute! mam taky problem z PHPBB forom .ked si ho chcem nainstalovat vsetko vyplnim
![]() a ked dam INSTALL tak mi vybehne toto: Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /3w/borec.cz/a/aod/forum/db/mysql4.php on line 48 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /3w/borec.cz/a/aod/forum/db/mysql4.php on line 330 Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /3w/borec.cz/a/aod/forum/db/mysql4.php on line 331 phpBB : Critical Error Could not connect to the database prosim pomozte mi |
||
marek01a Profil * |
#2 · Zasláno: 1. 6. 2006, 12:10:24
přihlašte se do administrace svého účtu na wz.cz a tam si databazi aktivujte pakliže tak ještě nemáte a pak se přihlašte do phpmyadmin a koukněte se na adresu, ke které se to přihlašuje .... LOCALHOST to rozhodně neni
|
||
lol Profil * |
#3 · Zasláno: 1. 6. 2006, 12:27:06
![]() stale mi to nejde..som lama |
||
lol Profil * |
#4 · Zasláno: 1. 6. 2006, 12:36:26
ok tak uz som to nainstaloval , vymazal subory install/ a contrib/ z FTP. ale ked dam www.aod.borec.cz/forum tak mi stale vypisuje
Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /3w/borec.cz/a/aod/forum/db/mysql4.php on line 48 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /3w/borec.cz/a/aod/forum/db/mysql4.php on line 330 Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /3w/borec.cz/a/aod/forum/db/mysql4.php on line 331 phpBB : Critical Error Could not connect to the database |
||
lol Profil * |
#5 · Zasláno: 1. 6. 2006, 12:38:24
robil som to podla tohto navodu http://www.phpbb.cz/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=5
|
||
lol Profil * |
#6 · Zasláno: 1. 6. 2006, 12:40:04
robil som to podla tohto navodu http://www.phpbb.cz/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=5
|
||
lol Profil * |
#7 · Zasláno: 1. 6. 2006, 13:01:06
prosim pomoc
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0