Autor Zpráva
trit
Profil
mám ještě jednu hloupou otázku.... když nahraju soubory (html a obrázky) na net pomocí total commanderu, tak se mi na stránce ty obrázky nezobrazí a já musím jejich url vložit do html souboru, ten uložit a nahrát znova a tepr pak to funguje. je to normální? já měla představu, že to nahraju a je to
none
Profil
.-)
trit
Profil
.-)

fakt dík :-/
Miloš
Profil
No to je přece jasné, že musíš <img src="nově_nahraný_obrázek.jpg"> napsat do HTML a ten uploudnout spolu s tím obrázkem.
Jak si to jinak představuješ? Na stránce se může přece zobrazit jen to, co je v kódu. To by byl pěkný bor*** (chci říci nevěstinec), kdyby stránka (HTML soubor) sama detekovala nahrané soubory, ne?
trit
Profil
Miloš

díky! no asi si to představuju moc růžově:o) jsem ráda, že to mám teda dobře
otaznicek
Profil *
tak to na disku davej do 1 slozky a odkazuj jenom nazvem souboru - relativne. na web to pak nahraj taky do jedny slozky a nemusis nic prepisovat. http://polopate.jakpsatweb.cz/index.php?page=adresa
trit
Profil
díky
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.