Autor Zpráva
lumpy
Profil
pri uploadovani suboru mi to pise tuto chybu:

Warning: copy() has been disabled for security reasons in /home/free/ic.cz/b/brutall/root/www/upload.php on line 15

na 15-tom riadku mam toto: if (copy ($soubor, "./data/$soubor_name"))

co s tym??
tiso
Profil
Použiť ftp funkcie na to určené...
lumpy
Profil
tiso
No hej, ale ked chcem, aby si mohol niekto na stranku uploadnut obrazok, tak to nepojde?? este pred par dnami mi to na tom serveri mi to slo..
error414-
Profil *
http://cz2.php.net/manual/cs/function.move-uploaded-file.php
lumpy
Profil
error414-
No hej, teraz viem ze to nefunguje, ale ako to spravim tak, aby sa dali uploadovat subory?
tiso
Profil
1. ak si ten upload napísal sám, tak si ho ľahko sám aj prepíšeš
2. ak si ho odniekiaľ stiahol, tka si stiahni iný skript ktorý bude miesto copy používať move-uploaded-file
lumpy
Profil
tiso
Viac menej stiahnuty, ale hadam to nejako prepisem :)
lumpy
Profil
tiso
Noo, skusal som to spravit tak, ze som iba zmenil funkciu copy za move_uploaded_file, no teraz to nefunguje, ale nevygeneruje to tu hlasku warning..nevies co s tym?
tiso
Profil
Pozrieť na php.net, tam zistíš ako sa s tou funkciou má pracovať...
lumpy
Profil
tiso
Ved pozeram, ale skoro cele je to po anglicky a to je moj problem momentalne..
tiso
Profil
...tak študuj tie zdojáky... Programovanie a angličtina proste patria k sebe... Bez toho to nepôjde...
Casero
Profil
lumpy
fce copy je zakázaná na IC, wz atd. takže se nahrazuje move_uploaded_file to by mělo určo fungovat...seš si jistej že se ten obrázek neuploaduje??
davidcoudy
Profil
Tohle mi funguje už hodně dlouho asem s tim spokojenej a i na wz ale tam muzu nahravat jen max 2MB soubory

<?php
for($i=0;$i<sizeof($userfile);$i++)
{
if(!$userfile_size[$i])
continue;
$size = FileSize($userfile[$i]) / 1000;
$UPLOAD = fopen( $userfile[$i], "r" );
$contents = fread( $UPLOAD,$userfile_size[$i]);
fclose( $UPLOAD );
$SAVEFILE = fopen("soubory//".$userfile_name[$i], "wb" );
fwrite( $SAVEFILE, $contents,$userfile_size[$i] );
fclose( $SAVEFILE );
}
echo "<p><span class=\" green \"><b>Soubor o velikosti $size kB. Byl úspěšne nahrán. Děkuji.</b></span></p>";
?>
davidcoudy
Profil
jo jeste formulář

<form method="post" action="index.php?page=upload" enctype="multipart/form-data">
<table summary="">
<tr>
<td>
Nahraj soubor:
</td>
<td>
<input name="userfile[]" type="file">
<input id="odesli" type="submit" value="Odeslat">
</td>
</tr>
</table>
</form>
Anonymní
Profil *
davidcoudy
Diiik, aj tak, uz som si porobil ten moj kod tak, ze funguje, tak pohoda, ale diik za riesenie..
Anonymní
Profil *
Nechápu, proč někteří diskutující ze sebe dělají tak nebetyčně chytré. Namísto toho, aby tazatel dostal stručnou odpověď, musí si pokorně vyslechnout, jak je blbej a línéj, když si odpověď nedokáže najít sám. Budiž - spousta dotazů už byla někde zodpovězena. Ale připadá mi idiotské chodit kolem odpovědi jako kolem horké kaše a zatěžovat sebe i internet idiotskými odpověďmi.

Stručně: slůvko copy nahraď slůvkem move_uploaded_file

Copy je totiž na některých PHP serverech zakázán.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0