Autor Zpráva
Bali
Profil *
Vhodno pouzivat, nevhodno pouzivat? Premejslel jsem o celem levem menu udelanem kompletne v flashi. Myslel jsem ze pak je presne dana velikost, nikde se nic neposouva a je to jednoduchy na vlozeni. Nebo je lepsi udelat si cudlik po cudliku a nevkladat to jako celej blok? A nebo melu uplny blbosti a je nevhodny to delat?
Tim menu myslim neco takovyhohle: kulicka.borec.cz/pajik.html
none
Profil
Tohle menu bych udelal pomoci css a bylo by dosupňější než nějaké menu ve flashi. Takže já řikam že menu ve flashi je nevhodne použivat
Bali
Profil *
Oki a zhruba jak :)? To by jsi pak mel jako tri obrazky a ....
Dikes :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.