Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
laikk Profil * |
#1 · Zasláno: 6. 7. 2006, 12:51:31
Prosím poraďte. Měl jsem problémy s Outlookem , tak mi známý nainstaloval Mozillu Thunderbird.
Mám však problém, či spíše nevím jak udělat tzv. přeposlání. Pokud mi přijde email, a chci ho přeposlat, ťuknu na přoslat - tak se mi v poli nezobrazí starý původoní text. Byl jsem zvyklý při přeposlání doručený text různě upravovat. Teď to nejde. Dále mi nejde připravený email uložit k odeslání. Hn Potřeboval bych ho uložit do konceptů a nebo jen k pozdějšímu odeslání. Při přeposlání se mi na závěr nabízí pouze možnost ho jen odeslat ? Dále mi to hazí dotaz- tři možnosti, zda to chci poslat v html či jiném formátu ? Díky za rady. |
||
quinux Profil |
#2 · Zasláno: 6. 7. 2006, 14:31:08
Přeposílání:
možnosti/vytváření pak "přeposílání zprávy: vloženě" Připravený email: soubor/uložit jako/koncept platí i pro přeposílané maily Dotaz 3 možnosti: nevím jestli to jde nastavit, aby se to nezobrazovalo, ale tohle hlásí v případě, že příchozí mail byl poslán jako html Na otázky ohledně produktů mozilla je lepší http://forum.czilla.cz/ tak již otázka buď byla zodpovězena nebo Vám ji zodpoví lépe a rychleji než na fóru o webdesignu |
||
laikk Profil * |
#3 · Zasláno: 6. 7. 2006, 21:26:52
Díky za odpověď. Laikk. Už se tím prokousávám na již zmiňovaném fóru - czilla.cz
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0