Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Semi Profil * |
#1 · Zasláno: 7. 7. 2006, 14:00:15
Ahoj, co je potřeba vložit do stránky. Mám v ní svůj e-mail a posílají mi tak "10" emailových spamů za den. Prostě nikdy se mi nic podobného nestalo. A co je na tom hrozného, tak jsou úplně stejné a děsně mě to otravuje. Nemáte někdo také takový problém a nevíte jak to řešit? Děkuji moc..
|
||
Timy Profil |
#2 · Zasláno: 7. 7. 2006, 14:04:04
Semi
Mít kvalitní antispamovou ochranu... Třeba gmail. Pokud umístíš svůj email na web, musíš počítat s tím, že ti dřív nebo později spam začne chodit. Jde jen o to, kolik jich projde až do "doručených". |
||
Semi Profil * |
#3 · Zasláno: 7. 7. 2006, 14:23:57
Aha, takže tomu nezabráním jo? Chjo, mě se líbí centrum, gmaila mám taky, ale ten mi tolik nevyhovuje, ale bez spamů to bude lepší, tak co mi zbývá...
|
||
Stinky Profil * |
#4 · Zasláno: 7. 7. 2006, 17:53:16
No nejlepší je neprezentovat adresu v textovém formátu. Svinští roboti chodí po stránkách a hledají adresy na které by poslaly mail. Někdy se používá formát adresy jako nekdo(at)nekde.cz nebo takhlens, jindy zase generování obrázku s textem(adresou) pomocí php skriptu, nebo jednoduše printscreenem zachyt obrazovku, vystrihni si z ni ten zavinac a vloz ho na misto textoveho jako obrazek (urcite ne s altem @). Mám s tím taky zkušenosti, ale po několika měsících kdy jsem email nikde neprezentoval to roboti vzdali...
|
||
Mistr Profil |
#5 · Zasláno: 7. 7. 2006, 23:55:32
Semi
Nebo použij formulář. Dáš ho na web a pošta se Ti bude posílat do Tvé schránky prostřednictvím naprogramovaného PHP skriptu. |
||
Mistr Profil |
#6 · Zasláno: 7. 7. 2006, 23:56:37
Semi
mě se líbí centrum, gmaila mám taky, ale ten mi tolik nevyhovuje A proč si nenecháš poštu z gmailu přeposílat na Centrum? V Gmailu si nastavíš pravidlo, aby příchozí poštu přeposlal na Tvou centrumáckou adresu... |
||
djlj Profil |
#7 · Zasláno: 7. 7. 2006, 23:57:41
Semi
Zapni si na Centru, pokud nemáš, Antispam. Dají se tam nastav irůzná pravidla pro třídění zpráv (spamu), či blokování celých domén.. |
||
Semi Profil * |
#8 · Zasláno: 8. 7. 2006, 08:47:19
Díky za opovědi, Mistře formulšř na stránce mám také, ale ještě tam mám uvedený kontakt ve formě toho e-mailu, což nikdy není na škodu..., díky.
|
||
DJ Miky Profil |
#9 · Zasláno: 8. 7. 2006, 10:46:21
http://xy.wz.cz/nospam/email-to-unicode.htm - nevím, jak moc to pomůže, ale je to užitečné...
|
||
Mistr Profil |
#10 · Zasláno: 8. 7. 2006, 14:59:42
Semi
mám uvedený kontakt ve formě toho e-mailu, což nikdy není na škodu Určitě. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0