Autor Zpráva
havlika
Profil
Ve stránce mám takovíto formulář...
<FORM id=login-form action=pryc.php method=post>

<INPUT type="hidden" class=login id=login tabIndex=1 size=8 value=1 name=vstup>
<INPUT class=sub tabIndex=4 type=submit value=OK>
</FORM>

odešle se normálně poté, co zmáčknu tlačítko OK.
Já však potřebuji, aby se odeslal automaticky poté, co se načte stránka s tímto formulářem, jak to mám udělat?
Casero
Profil
no tak při odeslání formuláře seš přesměrován tam kam vede ten formulář, tudíž, když to chceš udělat hned, tak jako chceš hned přesměrovat pryč??...pak uš ta stránka s formulářem nemá smysl, ne??
djlj
Profil
havlika
<body onload="document.getElementById('login-form').submit();">
Nebo tak nějak :)
havlika
Profil
Jasně že to má smysl, protože tam odesílám obsah toho formuláře.V tomto případě hodnotu 1...
havlika
Profil
djlj
Dík to je ono,funguje to...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0