Autor Zpráva
Kamil
Profil *
Ahoj, něco podobného tu bylo, ale potřeboval bych se zeptat, jak mám udělat aby, když na webu daná stránka není, nebo se návštěvník pokusí do adresy napsat něco co tam není, tak aby mu to nevyhodilo chybovou stránku. Nevíte jak to mám udělat, aby mi to při těhlech situací vyhodilo svou stránku, kde bude napsáno něco jako:

Promiňte stránka nebala nalezena. Zkuste prosím tyto odkazy, děkujeme za pochopení atd...

Nejspíš se to píše v souboru HTACCESS..., prosím poraďte jak a v čem, co, díky...
nightfish
http://www.jakpsatweb.cz/clanky/errordocument-404.html
Kamil
Profil *
Děkuju moc, já to nemohl najít...
Kamil
Profil *
Tak mám i přesto problémy. Vytvořil jsem si soubor ".htaccess".

Do souboru .htaccess jsem napsal tento řádek, jak popisuje pan Dušan Janovský:

ErrorDocument 404 /nenalezeno.php

Vytvořil jsem si chybovou stránku nenalezeno.php podle svých představ. Jenže když dám tyto dvě věci na web, tak se mi web vůbec nezobrazí a vypíše se:

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, root@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Jinak mám hosting na profitux.cz..., jsem v tomhle Vážně benjamínek, prosím poraďte. Proč?
Kamil
Profil *
Ještě mě napadá, že to profitux má možná zakázané, ale v tom případě by neměl povolit tu vlastní chybovou stránku a ne, že nefunguje celý web...
Kamil
Profil *
Zkusil jsem to i na "webzdarma", kde jsou určitě povoleny a nefunguje to také, akorát s tim rozdílem, že tam se zobrazí jejich klasická chybová stránka, ježe rovněž nefunguje vůbec web, prostě se místo něj zobrazí ta chyba...
Kamil
Profil *
Tak promiňte, zřejmě jsem měl špatně koncovku htaccess..., už je to v poho...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0