Autor Zpráva
toutatis
Profil *
Ahoj. Pls jak udělám, aby mi obrázek přesahoval mimo okno?
<div id="hlavicka"><div id="oknoproobrazek"><img src="obrazek.jpg></div></div>
Ale nechci aby celý obrázek byl v hlavičce, ale aby do ni jen zlehka zasahowal. Jak na to?
Peca
Profil
Nastav tomu divu přesné rozměry a overflow:hidden a obrázku pozici. To by snad mohlo fungovat.
Lepší by ale bylo ten obrázek uříznou. K čemu tam bude velký obrázek, když nebude vidět?
Bubák
Profil
1. Rozřezat na dva díly
2. CSS vlastnost position: relative
Možná jsou i jiné možnosti.
toutatis
Profil *
jj už to mám. Dal jsem absolutní pozicování.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0