Autor Zpráva
japetka
Profil
Ahoj
Začal jsem se učit jak si udělat stránky. Nějaký výsledky se dostavily. Tak jsem se rozhodl, že si vyzkouším to publikovat. Přez FTP ve WinComm. se připojím v pohodě. Jedná se mi o to, jak udělat, aby se mi objevila moje úvodní stránka a ne ta INDEX/...... se stránkamy jako soubory. Dál už to běhá i z odkazy dobře. Místečko mám na SWEBu. Děkuji za radu Petr
centi
Profil
uvodny subor premenuj na index.html, pretoze to je subor, ktory sa nacita ako prvy po zadani url (napr www.jakpsatweb.cz)

nazvy uvodnych suborov mozu byt aj ine, ale to zavisi od servera, pripadne od pouzitej technologie (napr index.php, index.htm, default.html, ...)
japetka
Profil
Diky!
kubika
Profil *
udelal jsem si stranku ve flash mx 2004,vsechno v pohode,dokonce jsem si i zaregistroval nejaké odkazy,ale nejak tu stranku nevidí gogle-jsem začátečník a nevím,jestli není potřeba úvodní stránku udělat v něčem jiném-html,případně nějakou úvodní informaci pro zviditelnění?díky za radu.
centi
Profil
Flash neodporucam na tvorbu stranok, pretoze podla mna nie je na to urceny. A vyhladavace tiez nemaju flash radi, pretoze don nevidia (nenajdu text, odkazy apod).
Ale ked uz, tak sprav aspon uvodnu stranku v HTML, kde budu linky na FLASH verziu a HTML verziu. Vyhladavace si potom najdu html, ktore poznaju.
kubika
Profil *
diky,skusim to nejak predelat
Cody
Profil
kubika Je potřeba, aby na Tvé stránky vedly odkazy - aby byly vidět - tzn. registrace do katalogů a eventuélně výměny odkazů atp.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.