Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 24. 8. 2006, 12:32:02
Zdravim ... jsem cerstvym drzitelem ziv. listu ... budu se zabyvat webdesignem ... mam kratce po skole a budu si takto privydelavat vedle sveho hlavniho pracovniho pomeru ... ohledne ucetnictvi a faktur nemam zadne zkusenosti ... tak chci pozadat o nekolik rad od zkusenych ... piste prosim jen pokud jste si jisti co a jak ...
- muzete mi doporucit nejaky jednoduchy programek na vystavovani faktur a vedeni ucetnictvi pro zivnostnika zabyvajiciho se webdesignem? pocitam, ze vystavim tak max 4 faktury za mesic - mam bezny ucet u Ceske sporitelny, na kterem mam neco nasetreno ... chodi mi na nej i vyplata z prace ... je nutne pro potrebu teto zivnosti zrizovat dalsi ucet? A pokud ano jaky by mel byt? - je mozne se nekde na internetu dozvedet co presne by mela faktura za webdesign obsahovat? - je mozne zasilat zakaznikum fakturu emailem s nascanovanym razitkem? - mam zivnostensky list na "reklama a marketing" ... co by bylo nejlepsi presne napsat do faktury aby mi to na tento obor sedelo? predem diky za pripadnou pomoc ... |
||
toník Profil |
#2 · Zasláno: 24. 8. 2006, 12:34:30
autorem dotazu jsem ja ... forum me odhlasilo ... jeste bych upresnil dotaz ohledne zasilani faktur mailem ... ne s nascanovanym razitkem, ale podpisem ...
|
||
Ice Profil |
#3 · Zasláno: 24. 8. 2006, 13:01:15 · Upravil/a: Ice
- ad1. dělám to v excelu - na ty čtyři za měsíc to postačuje.
- ad2. není potřeba - ad3. to co každá jiná faktura. - Základní údaje o tobě, odběrateli, datum splatnosti, fakturovaná položka... - ad4. ? - ad5. to snad nemá smysl tam něco takového uvádět? |
||
Freya Profil |
#4 · Zasláno: 24. 8. 2006, 13:39:07
1. Faktury, stojí to pět stovek. V Excelu by to určitě taky šlo, ale tohle je rychlejší.
4. Aby ti finančák při kontrole uznal elektronickou fakturu, potřeboval bys k tomu nějaké šaškování s elektronickým podpisem, a to je imho zbytečná složitost. Posílám fakturu v PDF mailem i fakturu řádně oglejtovanou v papírové verzi. 5. Do reklamy a marketingu narveš skoro cokoli, tady bych se ničeho neobávala. |
||
Joker Profil |
#5 · Zasláno: 24. 8. 2006, 13:47:10
Znám člověka, co dělá faktury v PowerPointu :-)
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0