Autor Zpráva
ato3
Profil
Ahoj, prosím o radu...
podívejte se prosím na stránku v IE a poraďte čím to je, že má menu mezi řádky takové mezery.. a pokud možno, tak i čím to dám do kupy
http://lide.hkfree.org/~hyps/rychta/

děkuji, pěkný den!
esemeska
Profil
dej do hlavicky toto:

<styl>
li {
margin: 0px;
padding: 0px;
}
</styl>

a uvidime, co to udela;)
ato3
Profil
esemeska
nedal jsem to do hlavičky, ale normálně do CSS externiho souboru, ale nefunguje to.. to jsem už zkoušel:-(
esemeska
Profil
ato3
zkus jeste tohle
ato3
Profil
esemeska
Děkuji mnohokrát, už je to podle mých představ!!.. :-)
Já jsem vocas, že si to nepřečtu o příspěvek níže...:-/ .. asi jsem ještě rozespalej.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.