Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Eva Profil * |
#1 · Zasláno: 26. 8. 2006, 19:34:27
Dobrý den!
Musím to napsat zcela otevřeně, ale jsem žena v domácnosti středního věku a teď mi jeden šikovný kluk dělá moje osobní webové stránky. Už je mám na své doméně. Víte, já o tom nic nevím, už jsem ho ptala, aby napsal k tomu nějakou "kuchařku", ale já tomu nerozumím....Konkrétně se mi jedná, abych se naučila na jednu stránku dávat si svoje články a fotky. Můj svět je už jinde a já jsem jako mimoň.... Najde se někdo, kdo by mi poradil? Jste-li někdo z okolí Nymburka a chcete si vydělat nějaký peníz za přímou konzultaci? Už jsem tu našla podobný dotaz, ale nerozumím těm výrazům. Děkuji všem, kdo se mi ozvou. Případné konkrétní dotazy mohu napsat. |
||
WanTo Profil |
#2 · Zasláno: 26. 8. 2006, 19:37:03
Můžeš zkusit požádat toho člověka, který ti dělá web, ať ti zařídí redakční systém. Nelam si hlavu s tím, co to ten redakční systém vlastně je, on už určitě bude vědět :)
|
||
esemeska Profil |
#3 · Zasláno: 26. 8. 2006, 19:37:23
nejlepsi bude procist si Zaklady html, kdyz necemu nebudete rozumet, zeptejte se na tomto foru
|
||
koudi Profil |
#4 · Zasláno: 26. 8. 2006, 19:55:25
esemeska
Podle dotazu bych spíš soudil, že bude lepší nějaký CMS (tedy onen redakční systém) a pokud možno s WYSIWYG editorem. |
||
Eva Profil * |
#5 · Zasláno: 26. 8. 2006, 20:16:33
On mi napsal "pokus o kuchařku" ale vůbec nevím, co s tím. Když už je mám nahrané u mého providera, tak vůbec třeba nevím, JAK se tam dostanu za účelem editace - to budu mít nějaký heslo? Nebo se to nějak stahuje? ALe jak? A kam? To JAK? u mě znamená, že nevím ani to, kterým talčítkem....to je oč tu běží...
|
||
WanTo Profil |
#6 · Zasláno: 26. 8. 2006, 20:18:34
Eva
To by právě mělo být v té kuchařce, požádej o doplnění :-) |
||
Eva Profil * |
#7 · Zasláno: 26. 8. 2006, 20:54:22
No, ono to tam třeba je, ale já to totiž nepoznám!
Jedině, že bych ti to poslala na tvou adresu k posouzení. Ze všeho nejdřív bych potřebovala vědět, jestli ty moje stránky musím mít u sebe v PC nebo na nějakém CD. Já jsem to ještě neplatila a ještě na tom bude něco dělat. Takže de facto ještě nejsou moje. Takže by mi to měl poslat na CD? Tady nevím, jaká je obvyklá praxe a když jsme každý odjinud. Díky za odpověď. |
||
WanTo Profil |
#8 · Zasláno: 26. 8. 2006, 21:16:39
Eva
Jestli máš tu kuchařku v elektronické podobě, můžeš mi ji poslat na wantox@gmail.com. Zkusím si najít chvilku času a podívat se na ni. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0