Autor Zpráva
Jogi
Profil *
Chtěl sem se zeptat stránky mám v htm (html) no šak si na ně klidně mrkněte <a href="http://www.webvip.wz.cz/">http://www.webvip.wz.cz</a> jesem teprve začátečník a nemám moc času na nějakou tu větší úpravu ale chtěl bych udělal menu jako na normálních stránkách na levo a tam bych dal to co mám nahoře jako odkazy na hry, filmy atak a když na ně kliknou tak na pravo se zobrazí stránka ale na levo zůstane menu jako šlo by to udělat že bych na všeckých stránkách udělal nalev tabudku a všechno nakopíroval x set krát ale nešlo by to udělat jednodušeji jako že by na levo bylo vždycky načteno menu a jen vy se už vytvořené stránky bez vetší úpravy otvíraly na pravo jako aby s tím nebyla tak velká práce
Předem děkuji za každou pomocnou zprávu - Jogi
Casero
Profil
php- include
Pozy
Profil
Casero

Myslím, že to mu moc neřekne.

Jogi

Zkus se kouknout sem, možná je to to, co hledáš.
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=1&topic=33 266
M_bandit
Profil
Zkus to udělat pomocí rámů
http://www.jakpsatweb.cz/html/ramy.html
klokyn
Profil
Pomocou rámov určite nie...
Pozy
Profil
Přesně tak. Rámy nebrat :)
Jogi
Profil *
Zdravím no díval sem se na ty rámy to vypadá dobře a na to co napsal Pozy a to tak moc nechápu ale tedka už na to nemám čas ale brzo se na to vrhu takže děkuji mooc pak napííšu až se stím budu rvat kdyby mě něco nešlo
P.S. Dobrá Diskuze asik sem budu chodit často
venca163
Profil
taky si přečti
http://www.jakpsatweb.cz/ramy-problemy.html
Bubák
Profil
Zdravím no díval sem se na ty rámy to vypadá dobře
Rámy snad vypadají dobře, ale je nimi spousta problémů –> http://www.jakpsatweb.cz/ramy-problemy.html
Jogi
Profil *
No ty problémy na ně sem se díval jo no ale nejsou nějak moc velké tak sem začal dětat teda podle těch rámu a mám už první problém když jsem vytvořil třeba index2.htm který je rozdělen na 2 sloupce 1. sloupec je menu tam sem dal rozdělení kategorií atd a druhej je jen jako co je nového a jak mám udělat aby když klikne někdo na levo tak se to rozbalí na pravo mě se to otvejrá furt v tom malém rámu jo a ještě stím ráme jde hýbat nejde nějak ukotvit aby byl na místě ?? děkuji předem moc !! :-D hold sem problematickej
Jogi
Profil
Mimochodem už sem se tu i zaregistroval fakt dobrá diskuze !§! :-D
M_bandit
Profil
Jogi
nějak si ten druhej sloupec pojmenuj a pak ke každýmu odkazu v menu napiš target="název rámu".
Např: <a href="index.html" taget="ram_vpravo">Domů</a>
Jogi
Profil
tedka sem se do toho krucis zamotal
Divejte prvni stranka index.htm vpoho tam mam jen pokračovat najede index2.htm vygenerovanej takto
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
</head>

<frameset cols="150, *">
<frame name="panel" src="panel.htm" border="0">
<frame name="obsah" src="filmy.htm" border="0">
</frameset>

</html>

No takže na levo bude panel odkazů a na pravo třeba filmy s výběrem kterej film tam mám no to by bylo dobré no když kliknu na film něco a dám zpět tak vpoho už sem zase na filmy a netvoří se tam nic jako třetí sloupec ale když na filmy jdu z panelu tak se to otvejrá v panelu v tom malém a v obsahu ne i když panel mám vygenerovanej takto
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
</head>
<body bgcolor="black" link="green" aling="green" vlink="green"><link rel="shortcut icon" href="icon.jpg">
<center>
<font color="gold" face="Monotype Corsiva" size="7">WEB V.I.P.</font>

<br><font size="4" color="orange"><u>Rubriky</u></font>

<br><font size="5" color="back" face="Monotype Corsiva"><a href="diskuze.htm" taget="obsah"><b>Diskuze</b></a>

<br><font size="5" color="back" face="Monotype Corsiva"><a href="ptejtese.htm" taget="obsah"><b>Ptejte se</b></a>

<br><font size="5" color="back" face="Monotype Corsiva"><a href="redakce.htm" taget="obsah"><b>Redakce</b></a>

<br><font size="5" color="back" face="Monotype Corsiva"><a href="srandicky4.htm" taget="obsah"><b>Srandičky</b></a>

<br><font size="5" color="back" face="Monotype Corsiva"><a href="ankety.htm" taget="obsah"><b>Ankety</b></a>

<br><font size="5" color="back" face="Monotype Corsiva"><a href="fotky.htm" taget="obsah"><b>Fotky</b></a>

<br><font size="5" color="back" face="Monotype Corsiva"><a href="odkazy.htm" taget="obsah"><b>Odkazy</b></a>

<br><font size="5" color="back"><font size="4" color="white">Recenze</font>

<br><font size="5" color="back" face="Monotype Corsiva"><a href="hry.htm" taget="obsah"><b>Hry</b></a>

<br><font size="5" color="back" face="Monotype Corsiva"><a href="programy.htm" taget="obsah"><b>Programy</b></a>

<br><font size="5" color="back" face="Monotype Corsiva"><a href="filmy.htm" taget="obsah"><b>Filmy</b></a>

<br><font size="5" color="back" face="Monotype Corsiva"><a href="mobily.htm" taget="obsah"><b>Mobily</b></a>

</body>
</html>

Všady mám napsané jak říkal M_bandit ten target ale jaksi to prostě nejde už sem myslel i na to že bych měl odkazy napravo ale to bych tedy nemusel vůbec používat rámy prosím o pomoc jo a v těch filmech to mam takto <a href="menu.htm" taget="obsah"> a fakčenko je to divné !!!

Jednoduše nevím jak napsat odkaz aby když kliknu na odkaz na pravém rámu seotevřel odkaz na levém či opačně !!
Prosím o radu děkuji ... Jogi
Jogi
Profil
Jo a ještě sem pořád nevyřešil to že stěmi rámy de hejbat to nejde ukotvit na nějaké velikosti a už že by stinm nikdo nehejbal ?
havlika
Profil
Koukni se sem na Nové okno a cílový rám.
havlika
Profil
:) musíš tam napsat target a né taget
havlika
Profil
Tohle <a href="menu.htm" taget="obsah"> ti mohlo fungovat poze tehdy,jestliže si to měl z jednoho a toho samého rámu do stejného. (z rámu obsah do rámu obsah) Próč? Protože to tam vůbec nemuselo být a když tomu prohlížeč nerozuměl, tak to přeskočil. Jinak fakt netušim.
M_bandit
Profil
sorry přepsal jsem se.... nemá tam být taget ale target
jinak aby nešlo hejbat s rámama tak napiš <frame noresize>. když tab mudeš mít noresize nepůjde měnit velikost rámů
Jogi
Profil
SUPER hned to zkusím a zitra napišu jak jsem dopad jo díkk všem a M_bandit neva chybička se vloudí kamkoliv ale tekda je to skvělí díkky :-D
Jogi
Profil
Tkaže mooc díkky už sem jizvládl kdyby něco zase sem napíšu pokud by jste chtěli vydět celej výtvor tak na této stránce (není to reklama jen jsem se chtěl pochlubit jak sem to zvládl) jinak se mějte
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.