Autor Zpráva
pavel krejci
Profil *
Ahoj, mám stránku www.osobni web.euweb.cz a nevím jak to udělat, aby se mi ty odkazy v levém sloupci zobrazovali v tom velkém okně.
Obsah mají v sobě zatím první tři odkazy.

Jsem teprve začátečník tak prosím o trochu jednodušší vysvětlování.

Moc děkuji
Pavel
venca163
Profil
http://www.osobniweb.euweb.cz/
venca163
Profil
pavel krejci

musíš tu odkazovanou stránku "doplnit" o všechny ty "údaje" jako hlavička, menu atd.
prsotě např. http://www.osobniweb.euweb.cz/fondy%20penezniho%20trhu.html
bude vypadat stejně jako index, akorát se bude měnit pouze obsah

řešení iframem bych nedoporučoval
Joker
Profil
Udělejte si tu stránku s hlavičkou, menu a patičkou a bez nějakého obsahu jako soubor index.php a na určené místo (kam patří ten obsah) potom přes PHP vkládejte ty ostatní soubory.
O tom, jak vkládat soubory přes PHP je tu docela dost témat, například tady:
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=1&topic=33 266
pavel krejci
Profil *
musíš tu odkazovanou stránku "doplnit" o všechny ty "údaje" jako hlavička, menu atd.
prsotě např. http://www.osobniweb.euweb.cz/fondy%20penezniho%20trhu.html
bude vypadat stejně jako index, akorát se bude měnit pouze obsah

řešení iframem bych nedoporučoval[/i]

Tak jsem to udělal podle Tvého návodu, ale asi jsem něco zvoral. Můžeš se mi na to prosím podívat a říct mi co jsem tam udělal špatně. Dělal jsem odkaz fondy peněžního trhu.

Děkuji Pavel
pavel krejci
Profil *
Udělejte si tu stránku s hlavičkou, menu a patičkou a bez nějakého obsahu jako soubor index.php a na určené místo (kam patří ten obsah) potom přes PHP vkládejte ty ostatní soubory.
O tom, jak vkládat soubory přes PHP je tu docela dost témat, například tady:
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=1&topic=33 266


Já o php moc teda vůbec nic nevím, pro mne je to zatím lepší dělat tímto asi pro Vás nezvyklým způsobem.
Ale teď jsem tu stránku opravil. Můžete se na ni podívat.
Je tam jenom problém s tou hlavičkou, že když kliknu na ten odkaz fondy penezniho trhu tak se mi zmenší.

A hlavně já tvorbu stránek pomocí PHP považuji za dost složitou. Zatím se to zkouším pochopit a ani nemám nainstalované příslušný software.
Kdyžtak se mi prosím na tu stránku podívejte a zkuste mi prosím poradit jak bych tu hlavičku mohl vylepšit.

Moc děkuji
Pavel
venca163
Profil
pavel krejci
myslel jsem si to s tím php, proto jsem to nezmiňoval...

zkusím to napsat lépe, uznávám, že se mi to nepovedlo napsat moc srozumitelně...
prakticky celý kó indexu nech stejný, pouze to, co máš označené
<!-- HLAVNI OBSAH -->
to změníš...podle toho, co to bude za stránku...

hlavička - menu - patička = omáčka
máš obsah - a, b , c

a vždycky udělej omáčka + a
omáčka + b
omáčka + c
pavel krejci
Profil *
venca163
Já jsem to nějak už vytvořil, doufám, že jsem to co jsi tady napal pochopil. Můžeš se na to prosím podívat?
Hlavně na tek odkaz fondy peněžního trhu, abych věděl jestli postupuji správně.

Děkuji
Pavel
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.