Autor Zpráva
pavel krejci
Profil *
Ahoj,
mám tabulku www.osobniweb.euweb.cz a nevím jak tam zprovoznit odkazy. Dělá se to tak, jak jsem to udělal na své stránce nebo se to dělá tak jak to popisuji tady dole v tom kódu:
Nejsem z toho totiž pořád moc moudrý.
Děkuji za pomoc.
Pavel

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
<title>stránka o fondech</title>
</head>
<body bgcolor="#FF6000">

<!-- HLAVICKA -->
<table border="1" width="760" align="center"> <tr bgcolor="white"height="5"> <td colspan="10">

<center><h1> Kolektivní investování </center></h1>

</td></tr>

<!-- LEVY SLOUPEC -->
<tr bgcolor="#FF9933"> <td rowspan="2" width="150">
<div><a href="fondy penezniho trhu.html">Fond peněžního trhu</a>
<div><a href="dluhopisove fondy.html">Dluhopisové fondy</a>
<div><a href="akciove fondy.html">Akciové fondy</a>
<div><a href="smisene fondy.html">Smíšené fondy</a>
<div><a href="fondy fondu.html">Fondy fondů</a>
<div><a href="garantovane fondy.html">Garantované fondy</a>
</td>

<!-- HLAVNI OBSAH -->
<td bgcolor="white" width="800">
<br>
<p align="left">
<Font size="2" FACE="Arial" color="black">
Pokud nechcete sami rozhodovat, do jakých konkrétních cenných papírů a kdy budete
investovat své peníze, můžete využít kolektivního investování. Jeho nejběžnějším
typem jsou otevřené podílové fondy. Fondy shromažďují finanční prostředky od in-
vestorů, za které pak profesionální správce, kterým je investiční společnost, na-
kupuje vě větších objemech různé cenné papíry, čímž rozkládá riziko a tak ho
každý podílník nese méně, než kdyby investoval sám. Každý investor obdrží podle in-
vestované částky odpovídající počet podílových listů. Správce fondu se při roz-
hodování o investicích řídí statutem fondu.
</p>

</size>

</td>



</tr>
</table>

<!-- HLAVICKA -->
<table border="1" width="760" align="center"> <tr bgcolor="white"height="5"> <td colspan="10">

<center><h1>Fondy peněžního trhu</center></h1>

</td></tr>

<!-- LEVY SLOUPEC -->
<tr bgcolor="#FF9933"> <td rowspan="2" width="150">
<div><a href="fondy penezniho trhu.html">Fond peněžního trhu</a>
<div><a href="dluhopisove fondy.html">Dluhopisové fondy</a>
<div><a href="akciove fondy.html">Akciové fondy</a>
<div><a href="smisene fondy.html">Smíšené fondy</a>
<div><a href="fondy fondu.html">Fondy fondů</a>
<div><a href="garantovane fondy.html">Garantované fondy</a>
</td>

<!-- HLAVNI OBSAH -->
<td bgcolor="white" width="800">
<p>
(7. 8. 2003) Fondy peněžního trhu jsou pro české investory nejoblíbenějším druhem fondů,
kam ukládají své peněžní prostředky. Jejich velký rozmach nastal v druhé půli devadesátých let
důsledkem vysokých výnosů 10 - 15 % ročně. To je však historie, která byla dána poklesem úrokových sazeb,
což je situace fondům peněžního trhu velmi přející. To se však již v dohledné době nebude opakovat,
proto investor nemůže dnes očekávat výnosy příliš nad úrovní inflace.
</p>
<p>
V současné době výnosy fondů peněžního trhu dosahují průměrně 2,40% p.a., což sice stačí na
pokrýtí inflace, ale milionáři se takto nestanete. Přesto je to však více než úroky nabízené
v bankách.
</p>

</size>

</td>



</tr>
</table>
</body>
</html>
bures
Profil
Mezery v odkazech nejsou dobrý nápad.
pavel krejci
Profil *
Mezery v odkazech nejsou dobrý nápad.
A jak by se to dalo vyřešit?

Děkuji
Pavel
Joker
Profil
A jak by se to dalo vyřešit?
Pojmenujte ty soubory bez mezer, například:
fondy_penezniho_trhu.html
pavel krejci
Profil *
A jak by se to dalo vyřešit?
Pojmenujte ty soubory bez mezer, například:
fondy_penezniho_trhu.html


A jinak ten výše popsaný popsaný postup, který tam uvádím je v pořádku? Stačí změnit pouze ty názvy souborů?

Děkuji
Pavel
pavel krejci
Profil *
Jokere, děkuji za fundovanou radu. už jsem to konečně pochopil a už mi fungují první dva odkazy.

Děkuji
Pavel
Joker
Profil
Takhle na pohled v tom nevidím žádný problém tak zásadní, že by to nefungovalo a ta stránka v odkazu mi funguje, takže nevím, kde je problém.

Jinak na té stránce nějaké problémy jsou, například:
- kříží se Vám tam HTML značky (<center><h1>...</center></h1>)
- máte tam spoustu značek, kterým chybí konec (<div>, <font>) nebo začátek (</size>, navíc značka <size> AFAIK vůbec neexistuje)

a ve druhé linii potom:
- vyházel bych zavržené HTML značky (<font>, <center>) a nahradil je kaskádovými styly
pavel krejci
Profil *
Děkuji za tyto rady, opravím si to. A polud jde o kaskádové styly, nejsem v tom tak sběhlý. chci to potom celé upravovat pomocí CSS.
Vím, že tento postup je hldně nezvyklý, ale já se to zkouším tímto způsobem naučit.

Moc děkuji
Pavel
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0