| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Lucie Profil |
#1 · Zasláno: 5. 9. 2006, 14:47:02
Ahoj, mám udělané stránky a chtěla bych si je spravovat sama, ale... Jsem pc antitalent :-) Už vím jek se do nich dostat přes commander, ale nevím kam jak atd. psát :-( Poradíte? díky moc Lucka
|
||
| Cody Profil |
#2 · Zasláno: 5. 9. 2006, 15:05:35
Doporučuju si přečíst http://www.jakpsatweb.cz, to ti určitě pomůže .... pak stačí je na serveru editovat ten správný soubor (F4).
|
||
| Lucie Profil |
#3 · Zasláno: 5. 9. 2006, 15:08:41
Cody, díky, ale už sem se to snažila číst, ale nemůžu se tam zorientovat :-(
|
||
| TooFew Profil |
#4 · Zasláno: 5. 9. 2006, 15:21:09
Hned na úvodní straně je "základní kurz". Prolistuj si stránky. Jsou na nich i šipky vedoucí na další článek.
|
||
| Hooonza Profil * |
#5 · Zasláno: 5. 9. 2006, 16:17:50
No, dobrej způsob myslím může být zkusit si nějaký stránky začít psát. Třeba úplně nezávazný, jen tak pro sebe, ne ke zveřejnění, nechat si je na svým disku - abys pochopila logiku, systém zdrojového kódu, smysl, uspořádání. Abys poznala, co je důležitý. Začít třeba s obyčejným poznámkovým blokem, napíšeš si tam jednoduchý kód, např.
<html> <head> <title>Moje první webová stránka</title> </head><body> Tak tohle je moje první webová stránka. </body></html> a soubor uložíš jako stranka.html, otevřeš jej v prohlížeči, abys viděla, co se kam napíše. Pohraješ si s kódem podle toho kurzu, jak píše Cody. Podle toho začneš rozumět tomu, co a kde je napsáno na těch tvých už udělaných stránkách. A když nebudeš něčemu rozumět, můžeš se tu vyptávat:-) |
||
| Joker Profil |
#6 · Zasláno: 5. 9. 2006, 16:26:05
Lucie
Tak tohle bude na dlouhé povídání :) Pro začátek by to chtělo se naučit HTML/CSS... není to zas tak těžké ;) |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0