Autor Zpráva
Lucie
Ahoj, mám udělané stránky a chtěla bych si je spravovat sama, ale... Jsem pc antitalent :-) Už vím jek se do nich dostat přes commander, ale nevím kam jak atd. psát :-( Poradíte? díky moc Lucka
Cody
Doporučuju si přečíst http://www.jakpsatweb.cz, to ti určitě pomůže .... pak stačí je na serveru editovat ten správný soubor (F4).
Lucie
Cody, díky, ale už sem se to snažila číst, ale nemůžu se tam zorientovat :-(
TooFew
Hned na úvodní straně je "základní kurz". Prolistuj si stránky. Jsou na nich i šipky vedoucí na další článek.
Hooonza
Profil *
No, dobrej způsob myslím může být zkusit si nějaký stránky začít psát. Třeba úplně nezávazný, jen tak pro sebe, ne ke zveřejnění, nechat si je na svým disku - abys pochopila logiku, systém zdrojového kódu, smysl, uspořádání. Abys poznala, co je důležitý. Začít třeba s obyčejným poznámkovým blokem, napíšeš si tam jednoduchý kód, např.

<html>
<head>
<title>Moje první webová stránka</title>
</head><body>

Tak tohle je moje první webová stránka.

</body></html>

a soubor uložíš jako stranka.html, otevřeš jej v prohlížeči, abys viděla, co se kam napíše. Pohraješ si s kódem podle toho kurzu, jak píše Cody. Podle toho začneš rozumět tomu, co a kde je napsáno na těch tvých už udělaných stránkách. A když nebudeš něčemu rozumět, můžeš se tu vyptávat:-)
Joker
Lucie
Tak tohle bude na dlouhé povídání :)
Pro začátek by to chtělo se naučit HTML/CSS... není to zas tak těžké ;)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0