Autor Zpráva
Vavroch
Profil *
Mam problem se zobrazenim pomoci css stylu,konktrétně se jedná o to že jsem si do stránek vložil gif obraz ,v css souboru jsem k němu zadal cestu ../images/menu/animation4.gif kdyz stránky prohlizim v poci tak to funguje ale jakmile je zkopiruju na sever obrazek zmizí.Myslel jsem jestli to neni ¨spatnou cestou ale ta je zadana tak aby to hledalo primo z adresare v nemz je web...opravdu nevim co s tim...pokud by jste ch¨teli nahlednou do kodu podivejte na vavroch.wz.cz za jakoukoliv odpoved dekuji.
Casero
Profil
Vavroch
a máš tam ten obrázek taky na webu??
Casero
Profil
www.vavroch.wz.cz
Bubák
Profil
Vavroch
Kams ho dal?
Vavroch
Profil *
jj je ve složce images/menu/animation4.gif ale prave se zrovna nezobrazi kdyz to nahraju na server ale na disku jo ale cesta je relativni z adresare ne uplna c:/...
Vavroch
Profil *
vavroch.wz.cz/images/menu/Animation4.gif
Bubák
Profil
Malá nápověda. Najdi rozdíl:
animation4.gif
Animation4.gif
Vavroch
Profil *
Aha promin jsem hloupy to mne vubec nanapadlo myslel jsem ze win nerozlisuje maly a velky ze je to jen u linuxu..ale stejne je mi divne ze na disku mi to slo ale na serveru ne ale to uz je ted vicemene nepodstatne diky moc..
Vavroch
Profil *
a jeste jeden dotaz vedel by jsi kde naleznu navod jak na instalace dreaweaver extensions a tvorbu fotogalerie primo v programu protoze ta moznost co tam je tak nefunguje vytvori stranky samostatne a ja potrebuji aby vlozil nahledy primo do te mnou editovane oblasti..
venca163
Profil
myslel jsem ze win nerozlisuje maly a velky ze je to jen u linuxu..ale stejne je mi divne ze na disku mi to slo ale na serveru ne

vlastně jsi si sám odpověděl=)
ano, nerozlišuje, proto ti to na disku šlo
ovšem na serveru už se to rozlišuje...
Bubák
Profil
Divím se, že ti to funguje na disku a že prohlížeč to zkousne z webu:
<link rel="stylesheet" href="../styles/default.css" type="text/css" />

href="styles/default.css"
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.