Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
igy Profil * |
#1 · Zasláno: 10. 9. 2006, 13:37:24
Ahoj. Jaký kód přijde do domovské stránky(index.php), aby se v ni dalo stránkovat? Databázi mám, stránkování mám a co příde do index.php, nevím jak na to nikde jsem to nenašel.Díky.
|
||
Casero Profil |
#2 · Zasláno: 10. 9. 2006, 13:38:41
igy
no když máš stránkování, tak jakej problém??.. |
||
igy Profil * |
#3 · Zasláno: 10. 9. 2006, 13:58:34
co s ním? to ho mám icludovat do index.php mezi <div class="obsah"> </div> to se mi tam zobrazí hned.
Já potřebuju aby se mi to stránkování načetlo po kliknutí z menu, a zůstalo tam. Normálně jsem v pasti nemůžu na to přijít i když jsem si koupil knihu za 700,-Kč. :-( |
||
djlj Profil |
#4 · Zasláno: 10. 9. 2006, 14:00:55
co s ním?
Casero zjevně reagoval na to, že v tvém příspěvku v jedné větě píšeš, že chceš stránkování, načež to v druhé vyvracíš tím, že ho už máš. Já potřebuju aby se mi to stránkování načetlo po kliknutí z menu, a zůstalo tam. Tvůj dotaz se mi zdá dost nesrozumitelný, ale pokud jsem aspoň trochu pochopil, co potřebuješ, tak v odkazech v menu předávej i informaci o tom, na jaké byl uživatel posledně stránce. |
||
igy Profil * |
#5 · Zasláno: 10. 9. 2006, 14:12:19
Nene stránkovací script mám (strankovani.php) v menu mám odkaz
<li><a href="index.php?page=strankovani">Bla Bla Bla</a></li> po kliknutí se vypíše první položky nadefinované v stránkování, a po kliknutí na tlačítko DALŠÍ se ukáže stránka uvod.php. To je právě to , že nevím jak to udělat v tom menu.Opravdu jsem to prošel tady i na internetu a mám s toho úplný guláš. |
||
djlj Profil |
#6 · Zasláno: 10. 9. 2006, 14:14:42
No tak uděláš odkaz ve tvaru ?page=strankovani&start=10, například...
|
||
igy Profil * |
#7 · Zasláno: 10. 9. 2006, 14:28:57
Nefunguje. Nebude chyba někde tady?
if ($od+ROWS>$celkem) echo "Další | "; else echo "<a href=\"".$_SERVER["PHP_SELF"]."?celkem=$celkem&od=".($od+ROWS)."\" >Další</a> | "; To je odkaz na další stránky v tom strankovani.php. Ono samo osobě to funguje, ale ne v domovske stránce(pravy sloupec udělaný v css). |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0