Autor Zpráva
igy
Profil *
Ahoj. Jaký kód přijde do domovské stránky(index.php), aby se v ni dalo stránkovat? Databázi mám, stránkování mám a co příde do index.php, nevím jak na to nikde jsem to nenašel.Díky.
Casero
igy
no když máš stránkování, tak jakej problém??..
igy
Profil *
co s ním? to ho mám icludovat do index.php mezi <div class="obsah"> </div> to se mi tam zobrazí hned.
Já potřebuju aby se mi to stránkování načetlo po kliknutí z menu, a zůstalo tam. Normálně jsem v pasti nemůžu na to přijít i když jsem si koupil knihu za 700,-Kč. :-(
djlj
co s ním?
Casero zjevně reagoval na to, že v tvém příspěvku v jedné větě píšeš, že chceš stránkování, načež to v druhé vyvracíš tím, že ho už máš.

Já potřebuju aby se mi to stránkování načetlo po kliknutí z menu, a zůstalo tam.
Tvůj dotaz se mi zdá dost nesrozumitelný, ale pokud jsem aspoň trochu pochopil, co potřebuješ, tak v odkazech v menu předávej i informaci o tom, na jaké byl uživatel posledně stránce.
igy
Profil *
Nene stránkovací script mám (strankovani.php) v menu mám odkaz
<li><a href="index.php?page=strankovani">Bla Bla Bla</a></li> po kliknutí
se vypíše první položky nadefinované v stránkování, a po kliknutí na tlačítko DALŠÍ se ukáže stránka uvod.php. To je právě to , že nevím jak to udělat v tom menu.Opravdu jsem to prošel tady i na internetu a
mám s toho úplný guláš.
djlj
No tak uděláš odkaz ve tvaru ?page=strankovani&start=10, například...
igy
Profil *
Nefunguje. Nebude chyba někde tady?
if ($od+ROWS>$celkem) echo "Další&nbsp;|&nbsp;";
else echo
"<a href=\"".$_SERVER["PHP_SELF"]."?celkem=$celkem&amp;od=".($od+ROWS)."\"
>Další</a>&nbsp;|&nbsp;";
To je odkaz na další stránky v tom strankovani.php.
Ono samo osobě to funguje, ale ne v domovske stránce(pravy sloupec udělaný v css).
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0