Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
petulienka Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 10. 2006, 09:57:46
Dobré dopoledne. Mám takový menší problém. Mám vytvořený di, který má v sobě vedle sebe naskládané další tři divy. V prostředním z těch tří mám text a tento div z textem se mi natahuje podle toho kolik tam textu je, takže neznám jeho výšku. Ty dva divy, které jsou po stranách divu s textem jsou prázdné využivám je čistě kvůli orámování, ale potřebuju aby se mi natáhly do velikosti toho divu s tím textem, popř. aby se natáhly podle divu. ve kterém jsou tyto tři divy umístění... Zkoušela jsem height: 100%, abz se mi prostě ty prázdné divy natáhli na délku celého toho rodičovského divu, ale oni se natáhnou na výšku jednoho řádku. Měl by někdo řešení prosím?
|
||
H13 Profil |
#2 · Zasláno: 3. 10. 2006, 14:29:51 · Upravil/a: H13
Zkusit, jestli to není lepší řešit pomocí tabulky - bezproblémové ve všech prohlížečích, záleží samozřejmě přesně na formě celý stránky ("nevýhodou" může být to, že budeš v dnešním světě DIV layoutů vypadat jako "kacíř" kvůli tabulkovýmu layoutu)
nebo si prostě pohrát s divama, řešil jsem něco podobnýho. Chtěl jsem mít jeden DIV i bez obsahu ve stejný úrovni jako druhý, myslím, že jsem musel právě vyhodit height:100%, aby to fungovalo. Rodičovský DIV (DIV, který obklopoval ostatní DIVy, nesměl mít nastavený atribut height, Jakmile jsem ho nastavil, vnitřní divy se špatně zobrazovaly, pak jsem vyhodil nastavení height a vnitřní DIVy se vykreslily až dolů (na konci rodičovského DIVu) |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0