« 1 2 »
Autor Zpráva
anonym104
Profil
cau, chtel bych se zeptat jak mam udelat hudbu na stranky, bgsound vylucuji, potrebuji aby se mi neustale opakovalo jedno intro... neomezeny pocet opakovani... moznost play a stop...

zkousel jsem to takto:


<embed name="bgsound" src="bgsound/manson_01.mp3" hidden autostart="true" loop="-1">

<a href="javascript: document.bgsound.play()">play</a>
<a href="javascript: document.bgsound.stop()">stop</a>



vse funguje celkem fajn, soubor ma 152Kb, jenze,,, pri lopu to udela asi sekundovou pomlku a tedy potrebuji jine reseni, napadl me flash, swish jukebox to prehrava take s pauzou, chyba v souboru neni (winamp normalne bez pomlky).
jak to tedy udelat? nemate na to nekdo nejakej script? popripade, udelali by jste mi to? kdybych vam zaslal ten zvuk, neumim vubec s flashem takze nevim jak ted... diky :(
Casero
Profil
anonym104
doporučuju na webu bez muziky!!!
RPG
Profil
Casero
Na to se neptal.
anonym104
Profil
Casero
chci to jako tady:
www.scooter-attack.com

tam je to reseno flashem... ae to ja neumim a nevim jak to jinak udela :(
Joker
Profil
anonym104
Nejlepší způsob jak to udělat je vůbec to nedělat.
Například výsledek kliknutí na ten odkaz by se dal nazvat "Nějaké pazvuky v písničce od Kabátů, která mi zrovna hrála ve WinAmpu".

Dám příklad:
Hledám něco v Google. Zadám výraz, prohlídnu výsledky na první stránce, vytipuju třeba čtyři relevantní, prostředním tlačítkem si je otevřu na pozadí a začnu číst ten první. Najednou se mi zdá, že v té písničce co zrovna hraje ve WinAmpu jsou divné zvuky. Stopnu WinAmp, zvuk pokračuje. Aha, tak to asi dělá nějaká webová stránka. Ale mám jich otevřených pět (Google a ty čtyři odkazy) a mohou to být čtyři z nich (u Google by mě to dost překvapilo :-) ). Zkusím jednu po druhé zavřít a pokud zvuk nepřestane, zase otevřít z historie. Na jeden z pokusů se zbavím toho zvuku, ve WinAmpu dám "play" a pokračuju ve čtení.

Jestli tohle je výsledek který chcete...

Nehledě na jednu věc: Dovedete si představit co vznikne když budu mít otevřené dvě takové stránky najednou?
Mistr
Profil
anonym104
bgsound/manson_01.mp3
Jenom upozorním, že tyhle MP3 soubory bývají dosti datově objemné, takže se mohou dlouho stahovat.
Gappa
Profil
Někde jsem to viděl vyřešené tak, že pokuď stránka ztratila focus (tedy nějaký ekvivalent JS eventu onblur ve Flashi), tak se přestalo přehrávat - což by řešilo problém s více otevřenými stránkami v oknech/tabech.

Druhou věcí je, že jakmile na mě začne hrát něco z webu, co jsem si nepustil sám, tak hledám, kde se to vypíná a když nenajdu, stránku zavírám...
shamania
Profil
Joker
Podobná situace mě taky občas vytáčejí, ale to je jen kvůli tomu, že se to tam spouští automaticky.. pokud by to bylo řešeno až po stisknutí tlačítka, tak je vše v pořádku
Mistr
Načítání flashové animace nemá vliv na načítání celkové html stránky ;)
anonym104
Flash je velmi jednoduchý (Tutoriálek).. stačí se ho nebát :) Na googlu jich najdeš víc na "play sound flash"
Joker
Profil
shamania
Jenže na těch stránkách co anonym104 odkazuje se to spouští automaticky. Dole v patičce sice je tlačítko "sound off", ale člověk musí dost hledat.
Jinak souhlasím, pokud by tam bylo tlačítko "Play", tak to bude v pořádku. I když je otázka, jestli má pak smysl tam zvuk na pozadí dávat.
A ještě jedna věc ohledně zvuku na pozadí: pozor na porušení autorských práv.
anonym104
Profil
diky uz to mam :)
Miguela
Profil *
Zdravím, prosím shrňte mi někdo ještě jednou postup vložení zvuku na pozadí stránky. Jsem v tomhle amatér a pokouším se o to už docela dlouho, ale bez úspěchu. Zkoušela jsem vložit zvuk jako mp3, ale to je nejspíš ten problém. Takhle to nešlo...Je problém s příponou???...Proto prosím o radu...díky.
yoseph
Profil *
<BGSOUND SRC="adresa.mp3" LOOP="opakovani">
jaja
Profil
Zdravím a prosím o radu, potřebuji dát hudbu na pozadí stránek, ta se mi povedla, ovšem mám problém s tím, že když kliknu na jakýkoli odkaz na stránkách vždy začíná písnička znovu, potřebuji, aby šla pořád dál bez přerušení, i když budu klikat na jakékoli jiné odkazy na stránce
Anonymní
Profil *
http://www.freewebs.com/automata/splash.html

keby ste chceli trosku vyfúknut hlavu, tak si dajte na pozadie toto :)
Anonymní
Profil *
ale problem býva v tom, že písnicka jede vetsinou jenom v IE a ne v Mozile.
ale je i resení pro mozillu...
radsi sem vypíšu oboje:

Internet Exploder:

<bgsound src="zvuk.mp3" loop="infinite">

Mozilla:

<embed src="zvuk.mp3" autostart="true" hidden="true" width="128" height="32">
<noembed>Plugin není nainstalován.</noembed>
jaja
Profil
díky za odpovědi, ovšem problém mi to nevyřešilo, kdykoliv kliknu na nějaký odkaz na stránce, písnička se mi rozjede zase od začátku, nevím jak to vyřešit, aby hrála nezávisle na tom, co dělám na stránkách,pořád dál od začátku do konce...
www.harry-potter.xf. cz
Profil *
Yeeeess Dikyy vas vsem ide mi to THX Fakt... Ak chcete vyskusajte www.harrypotterweb.net (mam ho 5 dni)
Smudla
Profil *
Mám dotaz: Dá se v html odělat komentář ke článku? pokud ano prosím o radu jak na to děkuji
miso
Profil *
ahoj chtel bych se zeptat ....... chtel bych pop-up okno v ktorom by mi hrala písnička.....tohle si vím udelat ale já chci aby to bylo v pozadí a ne navrchu---a nevím to nastavit automaticky :( víte mi pomoct??
Bubák
Profil
www.jakpsatweb.cz/javascript/objekt-window-metody.html
Metoda window.blur() umí okno přenést jakoby do pozadí, deaktivovat, zešednout. Aktivním se stane jiné okno.
Anonymní
Profil *
<noembed>Plugin není nainstalován.</noembed>
Prosim tě a kam mám dat to <noembed> když není plugin nainstalován nebo jsi tim myslel něco jiného?
Anonymní
Profil *
nic mi nefunguje ani tan flash a nechci bgsound s wawem na půl hodiny s chybama :(
ANdr3w
Profil
Nemate daky navod ako dat na web vlastnu hudbu ?
skusil som toto:
<embed name="bgsound" src="bgsound/manson_01.mp3" hidden autostart="true" loop="-1">

<a href="javascript: document.bgsound.play()">play</a>

<a href="javascript: document.bgsound.stop()">stop</a>
ale neprehra nic
ANdr3w
Profil
no resp. to prehra, ale 2x to ide naraz, a iba v IE
skusil som aj toto:
<embed src="zvuk.mp3" autostart="true" hidden="true" width="128" height="32">
<noembed>Plugin není nainstalován.</noembed>
ale v mozile to nejde :(

prip. na par weboch som videl spraveny ako prehravac, kde sa dali menit skladby.....
ako by sa to dalo spravit ?
NocturnuS
Profil *
zdravim lidi,potřeboval bych pomoc.Mám stránky na které když najedu,automaticky se mi otevře i malé okno ve kterém mi hraje hudba v quicktime playeru přez funkci window.open(... a já potřebuju aby se mi to okýnko s hudbou hned automaticky schovalo za ty stránky..pomocí window.blur(),ale nevim jak to udělat.Mám:
<script>
window.open("http://www.nejakaadresa.cz/nejakaskladba.mp3", "hudba", "width=250,height=250,menubar=no,resizable=no,left=0,top=0");
</script>

jak mám vepsat tu funkci blur() ??Prosím poraďte...
Joker
Profil
NocturnuS
V Opeře funguje normálně window.blur(), ale jenom na záložku. Tj. pokud je otevřených víc záložek a jedna zavolá window.blur(), schová se za včechny ostatní záložky. Pokud se ale otevře druhé okno Opery s jedinou záložkou, na window.blur() se nic nestane.
Ve FF ani IE7 to nefunguje. A pochybuju, že na okna to v něčem fungovat bude, považoval bych za bezpečnostní riziko.
Pak by teoreticky šlo udělat okno, které by se bránilo svému zobrazení:
var w = window.open(); w.onfocus=function(){w.blur();}
Takhle je to teoreticky možné akorát v Opeře, která ho ale stejně neprovede (ReferenceError: security error).
Joker
Profil
Ještě dodám, že:
window.open("http://www.nejakaadresa.cz/nejakaskladba.mp3", "hudba", "width=250,height=250,menubar=no,resizable=no,left=0,top=0");
IMHO většině návštěvníků zobrazí dialog ke stažení dané MP3
Ozzy
Profil
Za problémy se zvukem v Mozille a Opeře v tagu <embed> může hidden! Nepomůže ani style="visibility: hidden", prostě ho tam nedávejte. Řešení je jednoduché width=1 height=1.

Příklad: <embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Produ cts/MediaPlayer/" src="http://přesný/link/například.asx" name="jméno" width=1 height=1 autosize="0" autostart="1" animationatstart="0" displaysize="0" enabletracker="0" showcontrols="1" showaudiocontrols="1" showdisplay="0" showgotobar="0" showpositioncontrols="0" showstatusbar="0" showtracker="0" transparentatstart="0" volume="0"></embed>

Bohužel, přehrávání nejde zastavit. V kombikaci s javascript: document.jméno.play() to v obou prohlížečích nefunguje :o(

<a href="javascript: document.jméno.play()">Start</a> nebo <a href="javascript: document.jméno.stop()">Stop</a>
Prince
Profil *
no mne to vsetko ide super len by som potreboval kod na opakovanie ... kde a ako ho mam napisat ... pls poradte toto mam zatial napisane : <head><bgsound src="Hudba/04 - Victim Of Fate.mp3" repeat>
Prince
Profil *
no mne to vsetko ide super len by som potreboval kod na opakovanie ... kde a ako ho mam napisat ... pls poradte toto mam zatial napisane : <head><bgsound src="Hudba/04 - Victim Of Fate.mp3">
tam som urobil chybu :D
« 1 2 »
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.