Autor Zpráva
zapa
Profil
mám takový menší problém nevim jak to říct tak posudte sami na freeridedrahotuse.wz.cz konkretne ty tlačítka jako "o nás, videa,atd" poradte prosím a odpovezte ne e-mail: zdenekzapata@seznam.cz
peta
Profil *
zapa
jakpsatweb - obrazky (nevim, kde presne to je, ale popisuje se tam, jak se spravne zapisuje cesta k obrazku, problem s malymi, velkymi pismeny a tak.)

http://freeridedrahotuse.wz.cz/bv01022_over.gif
SOUBOR NEEXISTUJE, chyba 404
Jinymi slovy, obrazek jsi tam zapomnel nahrat.

Jako dalsi bych zminil, ze menu se obvykle resi pres
<ul>
<li><a href=""></a></li>
<li><a href=""></a></li>
<li><a href=""></a></li>
</ul>
Nebo tu tvoji tabulku
<table>
<tbody>
<tr>
<td><a href=""></a></td>
<td><a href=""></a></td>
<td><a href=""></a></td>
</tr>
</tbody>
</table>
Ale vsechny ostatni veci s hover se tam dodelaji pres CSS nebo JS a vyhodi se to do externiho souboru.

Cili toto:
<TD vAlign=top align=left width=145 height=31><A
href="http://freeridedrahotuse.wz.cz/videa.htm"><IMG id=bv01022
onmouseover="SwapImage(1,0,'bv01022','bv01022_over.gif')"
onmouseout="SwapImage(0,0,'bv01022','bv01022.gif')" height=31
alt=http://freeridedrahotuse.wz.cz/videa.htm
src="index_soubory/bv01022.gif" width=145 align=top
border=0></A></TD>
By vypadalo jako:
<td><a href="./videa.htm"><img src="index_soubory/bv01022.gif" width="145" alt="bv01022.gif"></a></td>
a pres JS by se dodelalo onmouseover=zmen(this) onmouseout=zmen(this)
function zmen(objekt)
{
var reg,a,b,x;
b=".gif"; a="_over"+b;
reg = new RegExp(a,"g");
if (reg.test(objekt.src) {x=a; reg = new RegExp(b,"g");}
else {x=b;}
objekt.src = (objekt.src).replace(reg,x);
}
// jinymi slovy, kdyz v SRC objevi "_over.gif", tak jej nahradi za ".gif" a naopak
Stefi
Profil
Já mám Blue Vodu také, problém je v tom, že to tam nemáš nahrané...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.