| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Janulak Profil |
#1 · Zasláno: 18. 10. 2006, 20:41:46
Pořát mi stím obrázkem nejde hnout!
Jak říkám bud zadám :<p align="left"> -a je to fakt uplně u kraje A když zadám <p align="center"> nebo cokoli jiného :treba top atd -je to na stredu. A když zadám nějaké <p align="margin-left> tak je to stejne ne stredu!Tak jako nevim co me to pomohlo. Aj kdyz zadam např : <p align="margin-left:50px> tak to taky stim nic nedělá. Vubec nevím jak jste to myslely.A vlastně i nějakou funkci CSS neznam. Prosím-at se tady donekonečna nedohadujem :Představte si -normalní html stránku ,je tam jen pozadí -a vy chcete do půlky stranky (mysleno presná půlka strany Od hora -dolů) -na levý okraj dát odkaz :VZTUPTE" -TO JE VSE. Aby odkaz VSTUPTE -hlavne nebyl moc u leveho okraje -ale tak akorat.´mezi levim okrajem a tim stredem stranky. Kdyby to slo :Napiste mi :Jen ty znaky-tagy:Jak by jste je napsali-aby se to tam zobrazilo.Ja si je pak prekopiruju...a snad nato dojdu. |
||
| pafkoo Profil |
#2 · Zasláno: 18. 10. 2006, 20:44:48
no tak align="margin-left atd" je uplna blbost, kdyz uz to tak chces mit tak udelej toto, <p style="margin-left: 50px"> tot ti bude fungovat. doporučuju přečist si jpw.cz sekce css
|
||
| RPG Profil |
#3 · Zasláno: 18. 10. 2006, 20:55:59
<html>
<head> <title> … </title> <style>body {padding:50%;}</style> </head> <body> <h1>Vstupte</h1> </body> </html> …? |
||
| venca163 Profil |
#4 · Zasláno: 18. 10. 2006, 21:04:44
vždyť už jsem ti to psal
margin je CSS vlastnost nevíš co to je? http://www.jakpsatweb.cz a do políčka zadej margin... jestli css vůbec neumíš, pak prozatím (než si to přečteš a naučíš) použij: <p style="margin-left: 50px;"> |
||
| Janulak Profil |
#5 · Zasláno: 19. 10. 2006, 14:13:52
Diky!!!!uz mi to jde:-)))) moc dik.Všem!
|
||
| František Profil * |
#6 · Zasláno: 19. 10. 2006, 20:00:51
Kdo poradí? Jak dosáhnu aby ve fotogalerii zůstávaly náhledy ve sloupku
v poloze kam byly dotaženy a nevracely se do výchozí pozice? |
||
| Bubák Profil |
#7 · Zasláno: 19. 10. 2006, 20:35:47
František
Dej si samostatný dotaz, zkus lépe popsat problém, z popisu mi není jasné, o co ti jde. Pokud možno, dej i odkaz na stránku. |
||
| RPG Profil |
#8 · Zasláno: 21. 10. 2006, 19:16:26
Janulak
Jinak, příště, prosím, vol výstižnější nadpis tématu. Když jsem zahlédl nadpis „nejde mi to“, napadla mě jízlivá odpověď typu „no tak to asi nemá nožičky…“ |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0