Autor Zpráva
Janulak
Profil
Pořát mi stím obrázkem nejde hnout!

Jak říkám bud zadám :<p align="left"> -a je to fakt uplně u kraje

A když zadám <p align="center"> nebo cokoli jiného :treba top atd -je to na stredu.

A když zadám nějaké <p align="margin-left> tak je to stejne ne stredu!Tak jako nevim co me to pomohlo.

Aj kdyz zadam např :

<p align="margin-left:50px> tak to taky stim nic nedělá.

Vubec nevím jak jste to myslely.A vlastně i nějakou funkci CSS neznam.


Prosím-at se tady donekonečna nedohadujem :Představte si -normalní html stránku ,je tam jen pozadí -a vy chcete do půlky stranky (mysleno presná půlka strany Od hora -dolů) -na levý okraj dát odkaz :VZTUPTE" -TO JE VSE.

Aby odkaz VSTUPTE -hlavne nebyl moc u leveho okraje -ale tak akorat.´mezi levim okrajem a tim stredem stranky.

Kdyby to slo :Napiste mi :Jen ty znaky-tagy:Jak by jste je napsali-aby se to tam zobrazilo.Ja si je pak prekopiruju...a snad nato dojdu.
pafkoo
Profil
no tak align="margin-left atd" je uplna blbost, kdyz uz to tak chces mit tak udelej toto, <p style="margin-left: 50px"> tot ti bude fungovat. doporučuju přečist si jpw.cz sekce css
RPG
Profil
<html>
<head>
<title> … </title>
<style>body {padding:50%;}</style>
</head>
<body>

<h1>Vstupte</h1>

</body>
</html>

…?
venca163
Profil
vždyť už jsem ti to psal
margin je CSS vlastnost
nevíš co to je? http://www.jakpsatweb.cz a do políčka zadej margin...
jestli css vůbec neumíš, pak prozatím (než si to přečteš a naučíš) použij:
<p style="margin-left: 50px;">
Janulak
Profil
Diky!!!!uz mi to jde:-)))) moc dik.Všem!
František
Profil *
Kdo poradí? Jak dosáhnu aby ve fotogalerii zůstávaly náhledy ve sloupku
v poloze kam byly dotaženy a nevracely se do výchozí pozice?
Bubák
Profil
František
Dej si samostatný dotaz, zkus lépe popsat problém, z popisu mi není jasné, o co ti jde. Pokud možno, dej i odkaz na stránku.
RPG
Profil
Janulak
Jinak, příště, prosím, vol výstižnější nadpis tématu. Když jsem zahlédl nadpis „nejde mi to“, napadla mě jízlivá odpověď typu „no tak to asi nemá nožičky…“
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0