Autor Zpráva
ASSASIN
Profil
Dejme tomu ze jsem byl nucen vytvorit fotogalerii v nejakem programu,je cistla slozena pouze z nahledu fotek a tlacitek...co potrebuji znat je to,jak dostanu tuto galerii do jiz hotovych stranek (na stred a do tabulky) a nepouziji pritom zadny odkaz smerujici na tu galerii ale zobrazi se rovnou v te prvni strance...???????????????????????????jak na to??
Gekon
Profil
Iframe
Include
ASSASIN
Profil
mohl by jsi to prosim nejak rozepsat?Ale nebudu mit s iframe zobrazene i posuvniky?to se mi moc nechce...v podstate by mi stacilo i jenom to fyzicky rozvrzeni fotek dostat na ty stranky..a odkazy doplnit rucne v editoru..tak premyslim jestli by nestacilo ctrl+v?
Joker
Profil
Stačilo. Prostě vykopírujete HTML kód té galerie a vložíte ho na dané místo do stránky. Nakonec, on ten příkaz include nedělá nic jiného, než právě tohle.
Gekon
Profil
Podle tvé přezdívky soudím, že jsi hrozný zabiják (skiller = borec všeuměl), tak si zkus něco o těch vložených frejmech najít, ne? Neboj, v pohodě dokážeš odkráhnout i ty posuvníky.
ASSASIN
Profil
no nevim..tu prezdivku uz mam dlouho..asi by to bylo lepsi vse vyhledat ale jediny co mi vzdycky dela problemy jsou gallerie...mam k nim nechut..i kdyz mozna by to bylo neco podobneho kdyz jsme vkladal guestbook do stranek...tam jsem se posuvniku taky zbavil
R_E_Z_N_I_K
Profil *
nebudu mit s iframe zobrazene i posuvniky?
nebudeš když nastavíš parametry width="100%" height="100%" ( bohužel nevím jestli to funguje na všech prohlížečích)
premyslim jestli by nestacilo ctrl+v
a potom do toh oiframu to vlož přes CTRL+V, uvidíš jestli to bude dobré nebo budeš mít ve stránce čurbes.
Bubák
Profil
ASSASIN
Asi to nepůjde tak jednoduše, jak R_E_Z_N_I_K píše.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0