Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Ahoj, mám strašně důležitý soubor.swf a potrebuji ho na stránce nejak ukrýt tak, že když někdo dá treba:
1.Soubor>Ulozit stránku jako......
nebo:
2.podívá se do html zdrojáku
atd.

nevím jak zabránit prikladum 1. a 2. ktere jsem tu uvedl a spoustu ruznym které vas napadnou.

PS: proste jak zabránit tomu, aby si ten swf soubor nikdo nestáhl a nezjistil ani jeho název.

a můze to být i pres PHP ale já php neumím, jedine ze by ste mi ho sem napsali ;)

mám popripade dva weby, takze by se swf dalo načítat i z druhe stranky...

Díky za odpoved
Peca
Profil
Pokud se to swf má na stránkách spouštět, tak je to nesmysl. Nemyslíš?
Anonymní
Profil *
co je nesmysl ??
tomu se nedá zabránit ???
hugo
Profil *
to proste nejde.
roberta
Profil
Anonymní
ak chceš, aby sa swf zobrazoval v prehliadači a zároveň sa nedal stiahnuť, tak je to nemožné
Peca
Profil
Jestli jo, tak to bude 11. div světa (nebo kolik jich teď je...).
V momentě, když se zobrazí obsah, tak už je ten soubor uložený v počítači. Jak bys chtěl zobrazit něco, co nepošleš?
Btw. proč se o to tak bojíš? Koho zajímá swf?
Anonymní
Profil *
nikoho to swf zajímat nebude, i když asi jo, protože to swf bude dulezitý....
tak aspon nějak udelat aby to neslo najit ve zdrojaku napiste
Peca
Profil
Podle čeho podle tebe prohlížeč ví, co má zobrazovat? On má k dispozici jenom zdroják, nic jiného. A klidně se vsadím, že na tu stránku ani nikdo nepoleze...
Hooonza
Profil *
Jen teoreticky, zase tak do toho nevidím...
A nejde to udělat nějak pomocí 2. swf? Jeho adresu ve zdrojáku uvedeš, ten 2. si potom nahraje podle podmínek a podle adresy, kterou bude znát jen on, ten tvůj důležitý swf.
Anonymní
Profil *
skousel jsem to, ale zase je problem v tom, že si ten 1 swf nekdo stahne a Decompiluje to a uvidí tvuj script.
ale potom sem si rekl ze bych to zakodoval pomocí SWF encrypt.
ale dalsi problem je na svete. když si to decompilujes i když je to zakodovaný, tak tam toho moc neuvidis ale ten název swfka tam najdes :(
leda ze by nekdo napsal jak prekodovat soubor.swf na nejaký cisla nebo neco, a potom by to musel ten flash znát.(ten kod)
má nekdo resení ??
Peca
Profil
Flash neovládám, ale předpokládám, že by to šlo udělat nějak takto: Místo toho názvu v celku ho tam dej po částech apod. "náz" + "ev_sou" + "boru.swf". Nebo nějak přes funkce na chary.
Prozradíš, co je tam tak strašně vzácného?
Bubák
Profil
Taky flash neovládám, ale když jsem si jednou chtěl stáhnout flash volaný flashem, nevěděl jsem jak na to, ale vyhrabal jsem ho z (předem vyčištěné) cache prohlížeče.
Peca
Profil
Bubák
Jde to i jednoduše v Total Commanderu :-) http://www.totalcmd.net/plugring/msie_cache.html
Hooonza
Profil *
Taky flash neovládám, ale když jsem si jednou chtěl stáhnout flash volaný flashem, nevěděl jsem jak na to, ale vyhrabal jsem ho z (předem vyčištěné) cache prohlížeče.

Jo, toto je pravda, stačí se pohrabat v cache a vše najdeš:-)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.