| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Anonymní Profil * |
mam Total Comannder 6.5
pri pripojeni na ftp dam nove spojenie (vyplnim udaje..atd.) normalne davam na ftp veci. odhlasim sa (rozpojenie) a opyta sa ma ci to chcem ulozit (to spojenie) dam ano zapisem vsetko dam ok.. a napise mi ze nemozem zapisat wcx_ftp.ini a ze mam odstranit ochranu proti zapisovaniu.. neporadite mi pls ako to mam urobit? (aby som nemusel stale pre pripojenie na ftp vypisovat vsetky udaje ale iba aby som si to vyhladal dal tam heslo a pripojil??) thx Název opraven moderátorem - "Norton" je ochrannou značkou Symantec Corp. - poslední Norton Commander byl vydán v roce 1999 a se současným Total Commanderem nemá nic společného. |
||
| nightfish Profil |
#2 · Zasláno: 3. 12. 2006, 17:14:26
Windows Commander/Total Commander...
dej si na disku vyhledat soubor wcx_ftp.ini (v TC klávesová zkratka Alt+F7) a pak u tohoto souboru zkontroluj atributy (menu Soubory -> Změna atributů) a případně odškrtni Pouze pro čtení |
||
| Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 3. 12. 2006, 20:05:59
skusil som to.. ale tam nebolo oznacene ze iba na citanie.. (t.z. mohlo tam aj zapisovat..)
|
||
| peta Profil |
#4 · Zasláno: 4. 12. 2006, 09:18:34 · Upravil/a: peta
Far manager
> V podstate je to takto: > Alt+F2 > FTP > Shift+F4 > ftp://ucet:heslo@ucet > ucet = peter-mlich.wz.cz > SAVE ... kde je to upravene pro wz.cz , ale jinak je jeden z tech ucet jako login. |
||
| nightfish Profil |
#5 · Zasláno: 4. 12. 2006, 10:06:00
peta
co sem pleteš Far manager? Anonymní v tom případě možná uživatel, pod kterým spouštíš WC/TC, nemá oprávnění k zápisu tohoto souboru... |
||
|
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
| Anonymní Profil * |
#6 · Zasláno: 8. 12. 2006, 13:14:43
uz to ide.. (som to ulozil pod adminom..)
dik |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0