Autor Zpráva
burn
Profil
potrebuju radu
udelal sem si v flashi menu stranek a chtel bych aby tlacitka odkazovala na html sstranky a ty se zobrazili do konkretni vrstvy, teda jestli to nejak jde
dik
Hanz
Profil
burn
Jak do vrstvy? Jako ve Flashi?
DoubleThink
Profil *
nejde to - Flash je autonomní objekt - nezobrazuje jej prohlížeč ale plugin
Hanz
Profil
Jo tak už jsem to pochopil tak nic no :o)
burn
Profil
hm ja si to myslel ze to nepujde dik
Leo
Profil
Menu stranek ve Flashi? Vy jste ale dobrodruh :-) Leo
burn
Profil
njn sem este lamicka, trochu sem to predelal, ale chtel bych aspon aby to kdyz zmacknu tlacitko vypsalo text z nejakeho *.txt souboru do Dynamic TExt
Hanz
Profil
burn
Návod na načítání externích textů najdeš beď tady (nahoře políčko hledání) nebo na mém novém webe flash.krmelin.net (budu ještě kupovat novou doménu)
Martin Kuželka
Profil
Leo, proč by měl být dobrodruh? Menu ve Flashi není zas tak nic neobvyklého. Stačí, když k němu máš i textovou alternativu.
Hanz
Profil
Martin Kuželka
Problé mude asi v tom že Leo je zásadně proti Flashi :o))
burn
Profil
www.grenades.wz.cz/pokus.swf

proste se mi action script nedari nevim
Hanz
Profil
burn
Nic víc protebe udělat nemůžu (v tom návodu je to vysvětleno). Jinak na tom tvém webu jsem si všiml že když najedeš mičí nad tlačítko tak se ti tam zobrazí jak ten tvůj kurzor tak ta "ruka". Dá se to vypnout pomocí "useHandCursor". Script bude vypadat asi takto:
cesta_ke_tlacitku.useHandCursor = false;
burn
Profil
jo dik, me se to nezobrazuje (asi jinej prohlizec), ale udelam to hned jak budu doma
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.