Autor Zpráva
tonda
Profil *
pls poradte co je na tech strankach spatne ze dou jenom v IE? http://www.fijalky.com/
OBr
Profil
Tak třeba javascript:
Chybová konzola:
Chyba: dots[i].obj has no properties
Zdrojový soubor: http://www.fijalky.com/domuuu.php
Řádka: 124

Jde o řádek
dots[i].obj.left = dots[i].X + i*30;
Tady je problém v tom že nastavuješ vlastnost left objektu dots[i].obj, ale nikde předtím jsi vlastnost obj nedefinoval.

V cestách používej tyhle lomítka /, ne tyhle \
\ikony\domuuu_klik.gif => /ikony/domuuu_klik.gif
habendorf
Profil
Především celý html kód je taková zprasenina, že je s podivem, že to IE vůbec nějak přežvejká. Doporučuji nastudovat si absolutní základy o struktuře dokumentu.
tonda
Profil *
thx za rady.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0