Autor Zpráva
loleklel
Profil
proc je mezi menu a logem mezera, jak ji odstranim. kde je chyba ?

diky
Nox_lbc
Profil
padding: 0;
margin: 0;
border: 0;
loleklel
Profil
jeste jsem zapomnel odkaz Text odkazu
habendorf
Profil
kde je chyba ?

Především ve způsobu položení otázky.

updated: teď už je to lepší :o)
loleklel
Profil
ve firefoxu tam mezera neni, nevite co si to zase ie vymysli ?
habendorf
Profil
Těžko říct, na té adrese je prázdná stránka.
loleklel
Profil
melo by to jit!
loleklel
Profil
to nikdo nevite cim by to mohlo byt???
Anonymní
Profil *
oprav si to takto, IE je háklivý na znaky mezi tagy, dokonce mezi nimi nesmí být ani mezera.

<div id=hd>
<img src="http://roposoft.com/auto/logo.jpg" border="0" alt=""><div id=menu_table>
</div></div>

pokud chceš mít každý tag na novém řádku pak tajto:

<div id=hd>
<img src="http://roposoft.com/auto/logo.jpg" border="0" alt=""><!--
--><div id=menu_table>
</div></div>
loleklel
Profil
dekuji mockrat, funguje mi to ale nevim jak to funguje. Dost jsem to asi nepochopil s tim ie
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0