| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| miras Profil |
#1 · Zasláno: 12. 12. 2006, 17:53:53
Ted sem si napsla nejakou stranku je tam tendle kod:
<html> <head> <title> První stránka v HTML</title> </head> <body> Moje <b>první</b>,opakuji <b>první</b> <i>stránka</i>. <br> Zatím je to jen pokus.. <br>..Ale za pár let.. <br>..To bude světová stránka,kterou budou znát všichni.. <br> <br> <br> Html jakyk se teprve učim..je to těžký jak ta sviňa,ale snad to půjde. <br> Učim se to na <a href="http://www.jakpsatweb.com">Jak Psát Web</a>. <br> Ten web mi doporučujou všichni,tak to dělám podle něj.. </body> <html> Mám to dobre ? vubec nevim proc tam ma bejt treba to <body> |
||
| GrizzlyX Profil |
#2 · Zasláno: 12. 12. 2006, 17:58:46
hele..nechci byt otravnej.kazda snaha se sice cení ale hyperaktivita nikoliv....tím chci říct že nemusíš "spamovat" diskusi(v uvozovkach)....
zdarec |
||
| habendorf Profil |
#3 · Zasláno: 12. 12. 2006, 18:11:05
GrizzlyX: abys neutřel :o)
|
||
| venca163 Profil |
#4 · Zasláno: 12. 12. 2006, 18:19:31
habendorf
=) miras ve svém kódu máš odkaz na stránku, kde se jistě vše dovíš...ale, já raději jakpsatweb.cz |
||
| Icepoint Profil |
#5 · Zasláno: 12. 12. 2006, 18:37:16
defakto ten kod je zpravne .... i kdyz nektery (ne nutny) veci tam chybej, jako definice DTD jinak souhlasim s ostatnimi :)
|
||
| dyžón Profil * |
#6 · Zasláno: 12. 12. 2006, 19:19:58
chybí definice <meta> conent-type. http://www.jakpsatweb.cz/meta-tagy.html#cestina .tagy <html>, <head> a <body> tam nutne bejt nemusej, nekdo je tam pise... ja si oddeluju hlavicku a obsah prazdnym radkem... z hlediska semantiky (kukni na www.semantika.name ) by to ale mohlo byt spis:
<title> První stránka v HTML</title> Moje <strong>první</strong>,opakuji <strong>první</strong> <em>stránka</em>. <p> Zatím je to jen pokus.. <br>..Ale za pár let.. <br>..To bude světová stránka,kterou budou znát všichni.. </p> <p> <br> Html jakyk se teprve učim..je to těžký jak ta sviňa,ale snad to půjde. <br> Učim se to na <a href="http://www.jakpsatweb.com">Jak Psát Web</a>. <br> Ten web mi doporučujou všichni,tak to dělám podle něj.. </p> (<p>=odstavec, odstavce se neoddelujou <br>, na zvyrazneni je <strong> a <em>, ne <b> a <i> to jsou tagy na formát. vzhledu) na prvni pokus obstojny, este nastuduj <menu>, <div> apod. |
||
| dyžón Profil * |
#7 · Zasláno: 12. 12. 2006, 20:34:46
pardon, tady taky bez <br>...
<p> <br> Html jakyk se teprve učim |
||
| peta Profil |
#8 · Zasláno: 14. 12. 2006, 07:39:15
dyžón
www.htmlvalidator.com/lite/ www.w3c.org - validator Firefox - plugin validator tidy atd... www.google.com validator |
||
| Anonymní Profil * |
#9 · Zasláno: 14. 12. 2006, 13:21:05
chybi doctype
jinak to vypada na normalni html 4.01 |
||
| Bubák Profil |
#10 · Zasláno: 14. 12. 2006, 14:05:23
Anonymní
Jestli chybí doctype, by bylo na delší diskusi. Ale na konec dokumentu určitě nepatří značka <html>. |
||
| dyžón Profil * |
#11 · Zasláno: 14. 12. 2006, 16:28:39
peta
a co jako? kdyz si pred to das doctype html 4.01 transitional, bude to validni (ne ze by na tom zalezelo)... |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0