Autor Zpráva
Ota
Profil *
<html>
<head>
<meta http-equiv="pragma" content="no-cache">
<meta http-equiv="Content-Type"
content="text/html; charset=windows-1250">
<base target="obsah">
<title>Web zabývající se výdělkem na internetu:).</title>
</head>
<frameset cols="175,*">
<frame name="menu" src="menu.htm">
<frame name="menu" src="menu.htm">
</frameset>
<frameset cols="*,*">
<frame name="obsah" src="obsah.htm">
<frame name="obsah" src="obsah.htm">
</frameset>
<frameset rows="200,*">
<frame name="ikonky" src="ikonky.htm">
<frame name="ikonky" src="ikonky.htm">
</frameset>
</html>

Nejde to, nevím proč, prosím poraďte:).
Ota
Profil *
PS: Nenajede rám ikonky... má být uplně dole a naležato...
Filips
Profil
1. stačí vytvořit jedno téma :-)
2. máš udělanou stránku ikonky.html?
3. nauč se css rámy jsou zastaralý šmejd. www.jakpsatweb.cz/css
Ota
Profil *
mám udělanou ikonky.htm...
a CSS se ted nemohu učit potřebuju rychle webovky
Filips
Profil
Tak to nevím. Rámy už jsem dávno zapomněl
Ota
Profil *
Aha nevadí doufám že i ostatní poradí:).
Mistr
Profil
Ota
Nejde to, nevím proč, prosím poraďte:).
Já vím, proč to nejede. Protože to máš úplně špatně napsané! Abych Ti poradil,, potřebuji vědět, jak přesně to má vypadat.
Bubák
Profil
Ve tvém kódu je spousta chyb a nesmyslů, třeba tag <base> patří na HTML stránku (s odkazy, u tebe to je stránka menu.html), a ne do framesetu. Nevím, jestli jsem se s rozložením rámců trefil, potože z tvých zmatků si nejsem jistá, o o přesně jsi se pokoušel, snad to bude tohle:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Frameset//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/frameset.dtd">
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>Web zabývající se výdělkem na internetu:).</title>
<frameset rows="*,200">
<frameset cols="175,*">
<frame name="menu" src="menu.html">
<frame src="obsah.html" name="obsah">
<noframes>
<body>
Memáš rámy, přejdi na <a href="menu.html">menu</a>
</body>
</noframes>
</frameset>
<frame name="ikony" src="ikony">
</frameset>
Mistr
Profil
Ota
Zkus to nějak popsat, nebo poslat třeba na fotce nebo na nakresleném obrázku.

Předpokládám, že chceš stránku rozdělit na dva sloupce - levý o velikosti 175 px, pravý zbytek. A dál?
Ota
Profil *
a poté udělat na konci stránky proužek-výměnna ikonek...
Ota
Profil *
Děkuji bubákovi a ostatním už to de!
Mistr
Profil
Ota
Kolega Bubák to má správně, snad jen pro Tebe z důvodu přehlednosti:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Frameset//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/frameset.dtd"> 

<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>Web zabývající se výdělkem na internetu:).</title>
</head>
<frameset rows="*,200">
<frameset cols="175,*">
<frame name="menu" src="menu.html">
<frame name="obsah" src="obsah.html">
</frameset>
<frame name="ikony" src="ikony.html">
</frameset>
<noframes>
<body>
Memáš rámy, přejdi na <a href="menu.html">menu</a>
</body>
</noframes>
</html>
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0