Autor Zpráva
pepaj
Profil
prosím o radu, zkoušel jsem vytvorit svoji stránku vše funguje v pořádku, ale když neco změním a pošlu tu změnu přes ftp ne server změna se neprojeví až když dám v ie,firefox aj. aktualizovat tak se teprve změna načte do té doby mohu stránku otevírat jak chci a nic. Nevíte nekdo v čem je poblém? děkuji
Mistr
Profil
pepaj
Jestli tomu dobře rozumím, tak je vše naprosto v pořádku.

Pro jistotu popíši Tvůj postup práce:
(1) Díváš se na stránku a něco se Ti v ní nelíbí.
(2) Vyhledáš si ji u sebe na disku, opravíš a přes FTP pošleš na server.
(3) Díváš se na stránku, co byla stále zobrazena v prohlížeči, a žádná změna, je stále stejná jako před tím.
(4) Musíš klepnout na F5, aby se změna provedla. Teprve pak uvidíš novou stránku.

Je-li tomu skutečně tak, pak je vše v pořádku a jedná se o naprosto standardní chování prohlížeče.
pepaj
Profil
k bodu 3 zavru a znovu otevru ie a zadam www.xxxxxxxxxxx.cz a stranka se stahne z webu ale je pored beze zmen az kdyz dam f5 tak se zmeny projevi
Luk
Profil *
Tak s tím jsem před pár dny taky bojoval. Chovalo se mi to velmi podobně. Vždy jsem musel dat aktualizovat stranku. Nevim jak je to mozny, ale pokud byl v poradku zdrojak, tak si to behem dne dvou sedlo. Puvodne jsem chtel zabranit ukladani stranky do cash. Jak na to mi bylo poradenocash , ale nakonec jsem to nezkousel, protoze stranka zacla chodit.
habendorf
Profil
Co máte pořád s tou hotovostí? Včera Mistr v jiném threadu, dnes Luk.

cache != cash
Luk
Profil *
Od te doby, co je HDD neboli Hard disk - hadr, tak bych to moc neresil. :) Ale kazdopadne mas pravdu CACHE je spravne!
Mistr
Profil
habendorf
Co máte pořád s tou hotovostí?
Za prachy si dnes koupíš všechno, i cache. ;-)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.