Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Mám jeden problém.Mám prohnížeč internetu expoleru a nechtěj se mi v něm zobrazovat obrázky
z mého webu.Nevíte jak to vyřešit? Předem Děkuju.

Pište díky
Railbot
Profil
Máš k těm obrázkům zadanou správnou cestu?
lopik
Profil
davaj si pozor aby si nemal v nazvoch obrazkoch medzeru alebo kombinaciu velkych a malych pismen. v nazvoch pouzivaj len male. lebo zvycajne to dokaze narobit problemy.
Mistr
Profil
Anonymní
http://www.jakpsatweb.cz/faq/nefunguji-obrazky.html
Anonymní
Profil *
Díky za rady všem
Anonymní
Profil *
K obrázkům mám zadanou správnou cestu a používám jen malá písmen bez mezer.Když si stránku
spustím v offline tak fingujou ale když si ji otevřu v online tak nefungujou!
Díky že mi poradíte!
habendorf
Profil
Když si stránku spustím v offline tak fingujou ale když si ji otevřu v online tak nefungujou!

Tak jsi je asi neuploadnul na web.
Anonymní
Profil *
Ale já je tam mám.Na webu.
Mistr
Profil
Anonymní
Dáš sem, prosím, adresu té chybující stránky?
Anonymní
Profil *
Zde je odkaz přímo do galerie
Anonymní
Profil *
Zde je odkaz přímo do galerie
habendorf
Profil
http://www.michallll4.wz.cz/galerie/image1.jpg

Co vidíš? Tak vidíš. Prostě je tam nemáš.
Anonymní
Profil *
http://www.michallll4.wz.cz/galerie/image1.jpg
chyba 404 soubor nenalezen - obvykle to znamená, že tam opravdu není
Anonymní
Profil *
ok díky
Anonymní
Profil *
děkuju už sem se s tím vypořádal,skoušel sem tam jinej obrázek a funguje to, skuste se podívat
http://www.michallll4.wz.cz/galerie.htm/10-1-2007_15-15-47
Anonymní
Profil *
adresa je jenom :http://michallll4.wz.cz/galerie.htm
Anonymní
Profil *
http://michallll4.wz.cz/galerie.htm
Conrad
Profil *
Když dám na stránku obrázek, tak nevím jak ho dát uplně stránky
Stále tam mám mezeru
Conrad
Profil *
na okraj stránky
Conrad
Profil *
Jak ???
cecilconrad@seznam.cz
venca163
Profil
nastav body margin: 0;
založ si příště vlastní téma, ale neuškodilo by nejdřív někde pohledat...
Conrad
Profil *
deka = dík
balgor
Profil *
ahoj mam problem se zarovnanim obrazku do středu stranky sem pořadně dělal s html když ještě šlo align="center" :) dik za odpověd
Bubák
Profil
www.jakpsatweb.cz/css/text-align.html
Mike
Profil *
Já mám úplně ten samý problém. Ale mi to tam nejde dát vůbec. Mám adresu - C:Documents and SettingsMarcelaDokumentyMíšaFotky na estrankyštěňátka a jméno obrázku je:6 štěňátek u misky.gif
Mike
Profil *
Mi se to napsalo teď bez lomítek, ale jak by jsem tuto adresu dal na web?????????????????
Michal dříve jako anonimní
Profil *
To si ty obrázky musíš zkopírovat na estranky tak že vytvoříš novou galerii a postupně přidáváš obrázky do dané galirie
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.