Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Ahojky lidičky, neporadil by mi někdo pls jaký je asi nejlepší wysiwyg editor a popřípadě i kde ho sehnat? A jestli by bylo možné v češtině
venca163
Anonymní
free třeba NVU
Anonymní
Profil *
díky
Mistr
Anonymní
Dost se tady také propaguje či doporučuje PSPad.
nightfish
Mistr
ten obávám se nespadá do kategorie wysiwyg
krteczek
Mistr: pspad není "Co vídíš to dostaneš" ale "co napíšeš to dostaneš" ;-)
krteczek
Railbot
krteczek
nightfish

Mistr si nejspíš jen špatně přečetl dotaz, osobně nemám obavu, že by neznal rozdíl mezi PSPadem a programem typu Frontpage ;)
habendorf
Navíc FP není wysiwyg, nýbrž wysiwyng :o)
Bubák
wysiwyng - co to je? Nechám se poučit :o)
roberta
Bubák
wysiwyng
what you see is what you not get
habendorf
what you see is what you NEVER get
roberta
habendorf
tak pardon :)
Mistr
Cítil jsem potřebu reagovat na nabídku NVU, protože mi kdysi jeden člověk z této diskuze posílal soubory na zkouknutí a dušoval se, že je vytvořil v prostředí programu NVU. Ovšem ten kód, co z toho lezl, byla celkem prasárna. Proto jsem chtěl nějak vyjádřit, že si nemyslím, že by NVU bylo zase až tak něčím výjimečným a doporučit tazateli jiný program i za cenu toho, že třeba nebude splňovat přesně jeho požadavky.

Railbot
osobně nemám obavu, že by neznal rozdíl mezi PSPadem a programem typu Frontpage ;)
Děkuji za důvěru.
Mistr
Možná by se ještě tazateli dal doporučit "hosting" Multiweb.cz.
Mireczech
Profil *
Kdysi jsem zkousel Nemo web editor (nebo Namo?), celkem slusnej. Potom byl jenajek 1st page, ale to si uz nepamatuju co presne bylo (je to nekolik let). Ale pokud to s (X)HTML mysli aspon trochu vazne, tak by se mel neco malo naucit, pozdeji pro potrebe PHP a dalsich jinych veci, clovek by se potom trapil s HTML a do toho se ucit jeste PHP si nedokazu predstavit.
YoSarin
Mireczech
Na 1stPage od eversoftu(?) jsem začínal - pěkná věc... :-)
Jinak wysiwyg umí i dreamweaver (nevím jak jsou tam ty w/v) ale ne zadarmo.
Pak snad ještě Homepage, ale s tím jsem v životě nedělal. Nejlepší je ale asi opravdu zkusit to "na vlastní klávesnici" - zaprvé to není zas až takový problém (i když je každý začátek těžký), zadruhé z toho má člověk potom daleko větší radost a za třetí víte co tam máte a (ve většině případů) i proč to tam máte.
Na přímou editaci kódu doporučuju:
Eclipse (jen pokud budete chtít i php, jinak je skoro zbytečně dobré ;) s PHP pluginem)
TSphpEditorIDE - moc pěkná věc, má ještě jeden klon, co nevím jak se jmenuje (myslím phpEditorIDE).
PSpadu jsem já osobně na chuť moc nepřišel.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0