Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Marcel Profil * |
#1 · Zasláno: 13. 3. 2005, 14:56:07
Chcem sa spytat taku vec. Ked kopirujem data na server cez ftp, napr. obrazky, tak aj napriek tomu, ze v mojom adresari maju vsetky priponu *.jpg tak niektore z nich /asi 45 percent/ nakopiruje na server s priponou *.JPG . Nedokazem si to vysvetlit. Nenasiel som ziadnu logiku, ktore nakopiruje s priponou JPG a ktore s jpg. Potom musim vsetky pracne premenovavat na *.jpg, pretoze server bezi na unixe a nechce to potom ist.
Vdaka |
||
ronnie Profil |
#2 · Zasláno: 13. 3. 2005, 15:15:57 · Upravil/a: ronnie
Mel jsem v zacatcich stejny problem, nevsimnul jsem si, ze pri prenosu pres ftp mam v dialogovem oknu zatrzenu volbu "Prenest jmena souboru na mala pismenka" (Total Commonder), neni to tvuj pripad?
|
||
habendorf Profil |
#3 · Zasláno: 13. 3. 2005, 15:19:10
ronnie: Myslím že Marcel má opačný problém.
Marcel: Pokud používáš Total Commander, je tam volba přejmenovat více souborů najednou. Problém to sice neřeší, ale s přepsáním všech přípon budeš mít práci na 5 vteřin. |
||
pavel_lipar Profil |
#4 · Zasláno: 14. 3. 2005, 14:32:14
zdravím,
mám problém podobný, ale já mám podezření na Frontpage, protože ten mrcha mi přepsal i názvy souborů, předělal jsem si index.htm a on to uloží jako INDEX.HTM a lidi na webu vidí pak kulový. problém je že to dělá tak nějak taky náhodně, zatímco něgdy přejmenuje, já si to pak v průzkumníkovi opravím a frontpage dělá jako že nic, seká dobrotu a pak za nějaký čas LUP, a zas to pojmenuje VELKÝMA PÍSMENAMA. popsal jsem to v sekci o frontpage (jmenuje se to ******************). nemáte tip jak přejmenovat mraky souborů a obrázků v různých adresářích?? |
||
pavel_lipar Profil |
#5 · Zasláno: 14. 3. 2005, 14:33:21
k.u.r.v.a. zas mi to smazalo kurvu, ten příspěvek se jmenuje .htm není .HTM aneb k.u.r.v.a.hošigutentag
|
||
ax123 Profil |
#6 · Zasláno: 14. 3. 2005, 15:04:16
To pavel_lipar asi to má nějaký důvod, že ti umazává tvoje názvy. Chápu, že jde o název filmu, přesto se zkus krotit
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0