Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
ako sa da spravit z tychto troch obrazkov taketo pozadie?

a ešte jedna otazka...ako mam do css suboru zadat zaklad vsetkych stranok ako napr ked link rel="stylesheet" type="text/css" HREF="style.css"> dam do zdrojoveho kodu tak to zobrazi v prehliadaci na vsetkych strankach to, čo je v "style.css" subore

vopred dakujem
tiso
Profil
1. potrebuješ 3 prvky (body + 2 div-y) a nastavíš ich ako pozadie....
2. CSS slúži na formátovanie vzhľadu stránky, nie obsahu...
peta
Profil
1.
- potrebujes obrazek na pozadi zmensit necim (treba kompresi) tak, aby mel do 20-30k
- pak jakpsatweb - CSS - background
- jakpsatweb - CSS - priklady
2.
Tuto otazku nechapu. Lze to chapat jako tiso, ze se pokousis davat do css nejaky obsah, ale CSS je jen pro vzhled stranky a elementu (barva, druh pisma, zesikmeni, pozadi, odrazka, ramecek)
A je mozne to chapat tak, ze pouzivas CSS, ktere zna jen IE.
Ale take je mozne to chapat, ze pouzivas normalni CSS, ale kazdy prohlizec ti je zobrazuje jinak.
To bys musel objasnit na konkretni situaci s odkazem na stranku a popsat problem.
- jakpsatweb - CSS - priklady - (zobrazit zdrojovy kod prikladu)
.
Profil *
1. diq moc neco som tam us vypatral
2. mno jak to vysvetlit...aby som nemusel nejaky dlhy zdrojovy kod pysat na kazdu stranku zvlast. stacilo by to napysat do style.css suboru a do stranky kde by som chcel aby to zobrazilo by som napysal len toto:ink rel="stylesheet" type="text/css" HREF="style.css"> a ono by to akoby vypisalo obsah style.css do tej stranky
tiso
Profil
.
2. Toto v CSS nespravíš, jedine v PHP (pomocou include) alebo v (X)HTML (frame/iframe/vloženie rovnakýh častí do každej stránky)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.