Autor Zpráva
Apostolus
Profil
Když chci se chci přihlásit do svýho udělůanýho webu použil jsem session a nastavil platnost cookie, pohužel jí pak v prohlížeči nenajdu, čím to je?

...
$bla = @mysql_fetch_assoc($vysledek);

if ($bla)
session_name(IDuzivatele);
session_start()
$_session['id'] = $bla[id];
header (.../prihlasen.php);
...

zkráceně pro představu...

Žádnou chybu to necházi. Následujícím soubor (prihlasen.php) daným v header se mi po napsání echo $_session['id']; zobrazí ID z databáze, ale když se podívám do složky žádnou cookies tam nenajdu. Cookies mám povolený, ostatní cookies z jiných stránek se mi tam zobrazí.
krteczek
Profil
nejprve session_start() potom cokoliv dál

používej složené závorky!!!!

if($podminka > $neco)
{
echo "jo";
}
else
{
echo "ne";
}

kod bude přehlednější
a $_SESSION['neco'] bude fungovat určitě a všude
krteczek
Apostolus
Profil
To nevysvětluje proč se mi cookina neodeslala
Jack06
Profil
Tady hlavně nemáš žádná cookie pokud se nemílím tu máš pouze session
a jak psal krteczek tak session_name(IDuzivatele); je staré a brzo nebude fungovat proto $_SESSION['neco']. A pak ještě k tomu cookie kde máš nějake setcookie ?? Nikde žádné koláčky nevidím tak pak co chceš odesílat a hledat.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.