Autor Zpráva
Marush
Profil *
Nasel jsem zde hodne informaci o tom jak pracovat s loadMovie, ale vsude se jen pise o pridani cesty natvrdo k obrazku
Jak udelat toto:
loadMovie(obr_cesta_parametr, "movieclip_obr")

A cestu k obrazku pridavat az nejak v HTML strance nebo pomoci PHP, ASP, ...pres ten parametr "obr_cesta_parametr"?
Diky moc.
flz
Profil
v html si do url pridaj pozadovany parameter
src="swf/flash.swf?parameter=hodnota" (daj si pozor, aby si mal v tagu embed aj object napisane to iste)
a vo flashi najdes premennu "parameter" na roote, cize _root.parameter
Marush
Profil *
Tak se mi nedari, mohu te prosim pozadat o ukazku toho zapisu ve flashi. HTML je mi jasne z tveho popisu.
loadMovie(...)
Diky.
flz
Profil
loadMovie(_root.parameter, "movieclip_obr")

mimochodom, na tejto diskusii sa nachadza kategoria Flash, nabuduce zakladaj tema tykajuce sa flashu tam ;)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.