Autor Zpráva
6105
Profil *
Zdravim,
potrevobal bych pomoct. Mam pomoci formulare prihlaseni na webmail viz niz:
<form method="post" action="https://adresa/prihlaseni.html?uzivatel&heslo">
<input type="text" name="jmeno" value="">
<input type="text" name="domena" value="">
<input type="password" name="heslo" value="">
<input type="submit" value="Prihlaseni">
</form>

potreboval bych zrejmne pomoci onclick pri kliknuti na tlacitko Prihlaseni ulozit do promenne
uzivatel jmeno a domenu. nejak takto uzivatel=jmeno+domena

ale javu vubec neumim,, kdyby to slo pomoci php tak bych si poradil.. ale pry se to dela a je to jednodussi javou.
Pomuze nekdo pls.
Diky
krteczek
Profil
no nevim jestli javou, asi mysliš javascriptem?

ty chceš s těmi daty dál pracovat u klienta? nebo je odeslatna server? Tím onclick a funkcí na něj navěšenou můžeš třeba ověřovat vyplnění formulářových polí, ale přihlášení si zpracuj na serveru
6105
Profil *
mam formular na www kde chci udelat prihlaseni na email.
Ten bezi na stejne masine jak www, je tam i webmail ktery prave podporuje prihlaseni z jine URL adresy, ale musi to byt ve tvaru prihlaseni.html?usivatel&heslo
mohl bych dat ze bych mel pouze 2 kolonky a to 1. na jmeno@domena.cz a 2. na heslo..
ti je problem vyreseny..
ale chtel bych aby zadavali jen jmeno a heslo a domenu si pak vybrali z rolovaciho seznamu.. no a potrebuji pak spojit to jmeno + vybez domeny z rolovaci listy do jedne promenne uzivatel.. abych to pak mohl odeslat na ten prihlaseni.html

jj myslel jsem to javascriptem..

Diky
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.