« 1 2
Autor Zpráva
Leo
Profil
"Ten JavaScript mi poradil moj sused. Profesionalny web-dizajner jeho stranky :-)"

Mozna si za to, co dela bere penize, ale profik teda neni. Navigace nefunkcni bez JavaScriptu? Leo
blast3r
Profil
Caf Leo, chcel by som sa teba spytat co si myslis ohladom mojej strankyTU,
LAYOUT, iFRAME alebo ostat pri tabulkach. Mohol by si mi poradit ohladom tej Navigacie????
blast3r
Profil
A este sa chcem spytat ci v tomto kodu:
<html>
<head>
<title>POKUS</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<script language="JavaScript" type="text/JavaScript">
<!--
function MM_reloadPage(init) { //reloads the window if Nav4 resized
if (init==true) with (navigator) {if ((appName=="Netscape")&&(parseInt(appVersion)==4)) {
document.MM_pgW=innerWidth; document.MM_pgH=innerHeight; onresize=MM_reloadPage; }}
else if (innerWidth!=document.MM_pgW || innerHeight!=document.MM_pgH) location.reload();
}
MM_reloadPage(true);
//-->
</script>
</head>

<body>

<div id="Layer1" style="position:absolute; left:5px; top:9px; width:662px; height:953px; z-index:1">TU
JE NEJAKY TEXT</div>
</body>
</html>


Musi byt TOTO:
<script language="JavaScript" type="text/JavaScript">
<!--
function MM_reloadPage(init) { //reloads the window if Nav4 resized
if (init==true) with (navigator) {if ((appName=="Netscape")&&(parseInt(appVersion)==4)) {
document.MM_pgW=innerWidth; document.MM_pgH=innerHeight; onresize=MM_reloadPage; }}
else if (innerWidth!=document.MM_pgW || innerHeight!=document.MM_pgH) location.reload();
}
MM_reloadPage(true);
//-->
</script>
habendorf
Profil
Ne, naopak. Vyhoď to.
blast3r
Profil
A poradil by mi niekto z vas na nejake dobre menu na moju stranku??
Je este UNDER CONSTRUCTION.
blast3r
Profil
A este jedna otazka:
Mozem mat web rozdeleny pomocou tabuliek. Moze byt Tabulka vnutri jednej tabulky???
kolouch
Profil
Proč tam pořád chceš mít tabulky?
krteczek
Profil
koukni se tady:
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=7&topic=43 37[/url]
popsal jsem tam jak see takovy layout delá, jsou tam i tlačítka pomocí css
krteczek
blast3r
Profil
Ok, dakujem Vam vsetkym za odpovede. Tato tema sa moze uzavriet.
habendorf
Profil
Tato tema sa moze uzavriet.

Tak to udělej, máš na to právo jako zakladatel.
blast3r
Profil

Tak to udělej, máš na to právo jako zakladatel.

No dobre ale ako????
Marty
Profil
blast3r úplně dole pod tlačítkem poslat zprávu by to mělo být, tedy pokud jsi téma zakládal jako registrovaný uživatel
blast3r
Profil
Pod tlacitkom je velke........ nic. Pod tym je len siva ciara a potom Powered by miniBB 1.7e (www.miniBB.net) © 2001-2004
Marty
Profil
No to bude tím, že jsi téma založil jako neregistrovaný uživatel(pod jménem není modře napsáno Člen).
Fred
Profil
Protože když jsi to zakládal, ještě jsi člen nebyl. Musí to zavřít admin.
blast3r
Profil
Ok, tak mu to povedz, nech ho zatvori> :)
« 1 2
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.