Autor Zpráva
Kharn
Profil *
Dobrý večer,
chci aby mé stránky byli optimalizované pro rozlišení 800x600 a více v 1024x768 fungují nádhernš ve vyšších fungují jakštak a v 800x600 fungují podle mé představy špatně! Prosím podívejte se mi na kod děkuji. http://www.masozrave.com
miloskroulik
Profil *
Tuto záležitost Yuhů popisuje na stránce o Max-width. Snad pomůže...

Aktuální obsah masozrave.com funguje v jakémklov rozlišení :-)
Kharn
Profil *
tim jsem teda pochopil, že je jsou optimalizovaný pro všechny rozlišení. Přibližně bych si to představoval takto http://www.darwiniana.cz/spolecnost/
miloskroulik
Profil *
Pak stačí nahlédnout do jejich zdroje. Je tam možno se dočíst, že je blok, kterému je nastaveno, aby ho text obtékal zleva. Stránky se pak i při značně malém rozlišení celkem bez problémů zobrazí tak, že pravý sloupek i obsah vytvoří sloupek jeden.
Bubák
Profil
Na www.masozrave.com je jenom přesměrování pomocí VB skriptu, takže funguje pouze v IE. Skutečná sdresa je:
www.sweb.cz/masozrave
Kharn
Profil *
tak to jsem moc nepochopil já mám zarovnání do blogu text-align: justify; prosím o lepší vysvětlení nejsem moc velký znalec. Ano stránka se přesměrovává! Děkuji
miloskroulik
Profil *
přesměrování pomocí VB skriptu

Pak ovšem vzhledem k zaměření webu nemá myslím cenu zabývat se designem.

OFFTOPIC: Kharne, doporučuju nehostovat na Swebu, ale někde, kde je možné použít přímo doménu. Hosting je velice levný a dokonce, i když ne příliš dobrý, minimálně jeden zdarma.
Kharn
Profil *
Mě o tohle jde dost a hodí se mi to i k druhé věci momentálně jsem po škole a chystá mě zaměstátní musim ale umět základy HTML, CSS a PHP.
Electrode
Profil
Bude to mozna mimo tema, ale mozna si budete vedet rady. Nevite jakym prikazem v HTML zajistit, aby se stranka otevrela v novem okne, ale maximalizovane? .... Treba www.icpa-vvz.eu je slozena z framu a kdyz nemate zrovna obri monitor aby se vam to zobrazilo i bez ¨maximalizace, tak se to cele "zhrouti" a nema to zadnej tvar ten web. Nevite tedy jak na tu maximalizaci? Diky
Railbot
Profil
Electrode
JavaScriptem.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.